Hataylı Kadınlardan İhsanoğlu'na Bin TL Seçim Yardımı - Son Dakika
Güncel

Hataylı Kadınlardan İhsanoğlu'na Bin TL Seçim Yardımı

Hataylı Kadınlardan İhsanoğlu\'na Bin TL Seçim Yardımı

Hatay'da bir grup ev kadını, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçim kampanyası için aralarında bin TL topladı.

16.07.2014 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'da bir grup ev kadını, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçim kampanyası için aralarında bin TL topladı. Para, İhsanoğlu'na ulaştırılmak üzere CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl'e teslim edildi.

Kadınlar adına bir açıklama yapan Sema Uzel, Ekmeleddin İhsanoğlu'na her türlü desteğe hazır olduklarını belirterek, "Biz ev hanımları olarak böyle bir kampanya başlatmak istedik. Kısa sürede, tüm arkadaşlarımız bu önerimize olumlu yanıt verdiler. Ev hanımları olarak aramızda para topladık. Bu parayı seçim kampanyasında harcanmak üzere Cumhurbaşkanı adayımız Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'na gönderiyoruz. Tüm arkadaşlarımıza gösterdikleri fedakarlıktan dolayı da şükranlarımızı sunuyoruz. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 12 yıldır Türkiye'yi her geçen gün uçuruma götürüyor. O nedenle ev hanımları olarak Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekliyor ve herkesten de destek bekliyoruz" diye konuştu.

Sema Uzel, daha sonra kendi aralarında topladıkları bin TL'yi Ekmeleddin İhsanoğlu'na ulaştırması için CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl'e teslim etti. - Hatay

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hataylı Kadınlardan İhsanoğlu'na Bin TL Seçim Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement