Hataylı Öğrencilerden Güvenlik Güçlerine Destek - Son Dakika
Güncel

Hataylı Öğrencilerden Güvenlik Güçlerine Destek

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Öğrencilerin ellerinde destek pankartları Mehteran takımı gösterisi Milli eğitim müdürünün açıklaması Öğrencilerden detay Hataylı öğrencilerden güvenlik güçlerine destek Hatay'ın Yayladağı ilçesinde öğrenciler, Doğu ve Güneydoğu'da görev yapan güvenlik güçlerine destek olmak amacıyla yazdıkları mektupları ve lokumları gönderdi Hatay Yayladağı Yavuz Selim İlkokulu öğrencileri, duygularını dile getiren mektuplar ile hediye olarak hazırladıkları lokumları, Doğu ve Güneydoğu'da görev yapan güvenlik güçlerine destek olmak amacıyla gönderdi.

19.05.2016 19:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Öğrencilerin ellerinde destek pankartları

Mehteran takımı gösterisi

Milli eğitim müdürünün açıklaması

Öğrencilerden detay Hataylı öğrencilerden güvenlik güçlerine destek

Hatay'ın Yayladağı ilçesinde öğrenciler, Doğu ve Güneydoğu'da görev yapan güvenlik güçlerine destek olmak amacıyla yazdıkları mektupları ve lokumları gönderdi

Hatay Yayladağı Yavuz Selim İlkokulu öğrencileri, duygularını dile getiren mektuplar ile hediye olarak hazırladıkları lokumları, Doğu ve Güneydoğu'da görev yapan güvenlik güçlerine destek olmak amacıyla gönderdi.

Okul tarafından hazırlanan "Mektuplu Lokum Projesi" kapsamında, öğrenciler tarafından kaleme alınan mektuplar ile 5 bin lokum, mehter takımı eşliğinde Kaymakam Alpaslan Altınışık ve Garnizon Komutanı Yarbay Yücel Çetinkaya'ya teslim edildi.

Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen etkinlikte İlçe Mili Eğitim Müdürü Mustafa Öztürk, Yavuz Selim İlkokulu öğretmen ve öğrencilerinin anlamlı bir proje imza attığını kaydetti.

Okul yönetimi ve öğrencilerin proje kapsamında yazdıkları mektuplarla lokumları, doğuda zor şartlarda görev yapan güvenlik güçlerine gönderdiğini ifade eden Öztürk, projeye destek olan herkese teşekkür etti.

Hataylı Öğrencilerden Güvenlik Güçlerine Destek
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hataylı Öğrencilerden Güvenlik Güçlerine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement