Hatayspor Başkanı Baram Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Hatayspor Başkanı Baram Açıklaması

Hatayspor Başkanı Baram Açıklaması

"Yarına kadar asgari 550 bin lira bulunmazsa, Hatayspor Pazar günü sahaya çıkamayacak"

26.08.2014 19:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Hatayspor'un Başkanı Jan Baram, yarına kadar asgari 550 bin lira bulamazlarsa, Pazar günü Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçına çıkamayacaklarını söyledi.

Baram, Hatayspor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, transfer ettikleri üst düzey futbolcuların bonservisleri ve lisans ücretlerinin ödenebilmesi için en geç yarına kadar 550 bin liraya ihtiyaçları olduğunu belirtti.

İhtiyaç duyulan parayı kendisinin bulma imkanının olmadığını ifade eden Baram, şöyle devam etti:

"Bana verilen sözler yerine getirilmedi. Takımı şu ana kadar tek başıma kurdum. Ben bir kulübün başkanıysam transfer zamanında gereken her şeyi yapma zorunluluğum var. Yarına kadar asgari 550 bin lira bulunmazsa Hatayspor Pazar günü sahaya çıkamayacak. 550 bin lirayı benim bulmam da mümkün değil. Bu 550 bin liranın içerisinde transfer ettiğimiz futbolcuların bonservis bedeli ve lisans vize ücretleri var. Perşembe günü kongremiz var. Cuma günü imza sirküleri çıkmayacağından, Çarşamba dışında işlem yapamayacağız. Eğer para bulunmazsa bunun sorumlusu biz değiliz. Biz elimizden geleni yaptık."

Baram, Hatayspor'un Türkiye'de ismini çok iyi duyurduğunu ve herkesin Hatayspor'dan bahsetmeye başladığını vurguladı.

Bu sezon 13 futbolcu transfer ettiklerini ve bu takviyeleri kendi bütçeleriyle tek başına yaptığını dile getiren Baram, futbol takımlarının en büyük finans kaynağının belediyeler olduğunu kaydetti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın spora düşkünlüğünün şehir için avantaj, takımları için de şans olduğunun altını çizen Baram, "Ancak bugüne kadar bana verilen sözler yerine getirilmedi" diye konuştu.

"Benim dönemimde pek başarısız değiliz"

Teknik direktör Ahmet Taşyürek de 2014-2015 futbol sezonunun hem takımları hem de Hatay için iyi geçmesini temenni etti.

Takımdan 17 futbolcunun ayrıldığını 13 futbolcunun da kadroya dahil edildiğini belirten Taşyürek, "Son 12 sezonda Hataysor'un başarısını değerlendiriyorum ve benim döneminde pek başarısız değiliz. Takımın başarısı için ne yapılması gerekiyorsa fazlasıyla yapmaya devam edeceğim" diye konuştu. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatayspor Başkanı Baram Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement