Hatayspor Teknik Direktörü Kılıç Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Hatayspor Teknik Direktörü Kılıç Açıklaması

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Hatayspor'un teknik direktörü Gürses Kılıç, bütün gayelerinin Hatay'a yakışan bir ekip ortaya çıkarmak ve takımı lig yarışı içerisine sokmak olduğunu belirtti.

06.10.2015 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Hatayspor'un teknik direktörü Gürses Kılıç,  bütün gayelerinin Hatay'a yakışan bir ekip ortaya çıkarmak ve takımı lig yarışı içerisine sokmak olduğunu belirtti.

Kılıç, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, takımın fiziksel anlamda sıkıntılarının ve eksikliklerinin had safhada olduğunu kaydetti.

Hatayspor'dan herkesin beklentisinin çok büyük olduğunu ifade eden Kılıç, şöyle devam etti:

"Ligin üçüncü maçında göreve geldim. İlk iki maçta takımımız puan alamamıştı. ligde 5 gol yemiş ve bir 1 gol atmıştı. Geldiğimde maalesef takımın fiziksel kondisyon, kuvvet çalışmalarıyla ilgili herhangi bir veri bulamadım. Sebebi ne olursa olsun tam istenilen gibi olmamıştı. Sıfırdan başlıyor gibi yeni testler yaparak oyuncuların durumunu öğrenmeye çalışıyorum. Biz hem ligde maç oynayacağız hem de takımı hazırlayacağız. Bütün gayemiz Hatay'a yakışan bir takım ortaya çıkarmak ve Hatayspor'u da mümkün olduğunca ligin yarışı içerisine sokmaktır"

Takımın sayısal olarak orantısız bir oyuncu dağılımına sahip olduğunun altını çizen Kılıç, "Takımda 8 orta saha, 1 santrfor, 4 stoper ve 3 kanat oyuncusu var. Sayısal olarak orantısız bir dağılım var. Buradan da doğru şablonu çıkarmak kolay olmayacaktır. Oyuncularımız genelde tecrübeli. Takımın yaş ortalaması oynayanlar olarak 30'dur. Yaş ortalamamız oldukça yüksek. Tabi böyle olunca oyunculara fazla yükleme yapamıyoruz" diye konuştu.

Kılıç, geçtiğimiz hafta deplasmanda Bayrampaşa ile oynadıkları maçı da değerlendirerek karşılaşmaya kötü başladıklarını ve ilk yarının hayal kırıklığıyla bittiğini söyledi.

Maçta oyuncuların fiziksel sıkıntılarının çok fazla öne çıktığını aktaran Kılıç, oyunun şeklini değiştirmek için sistem değişikliğine gitmek zorunda kaldıklarını kaydetti.

Kılıç, Bayrampaşa maçının ikinci yarısında oyun hakimiyetini ellerinde bulundurduklarını, ancak buldukları birkaç pozisyonu gole çeviremediklerini belirtti.

Teknik direktör Kılıç, bundan sonraki hedeflerinin hemen toparlanarak yollarına devam etmek olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatayspor Teknik Direktörü Kılıç Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement