Hatice'nin Kalbindeki Delik Operasyonla Kapatıldı - Son Dakika
Güncel

Hatice'nin Kalbindeki Delik Operasyonla Kapatıldı

Hatice\'nin Kalbindeki Delik Operasyonla Kapatıldı

HATAY'ın İskenderun İlçesi'nde 20 yaşındaki Hatice Kara'nın kalbindeki delik, küçük kesilerin uygulandığı, 'minimal invaziv cerrahi' yöntemi ile kapatıldı.

10.10.2016 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HATAY'ın İskenderun İlçesi'nde 20 yaşındaki Hatice Kara'nın kalbindeki delik, küçük kesilerin uygulandığı, 'minimal invaziv cerrahi' yöntemi ile kapatıldı.

Hassa İlçesi'nde yaşayan Hatice Kara, son zamanlarda yaşadığı nefes darlığının artması üzerine Özel İskenderun Gelişim Hastanesi'ne müracaat etti. Yapılan tetkiklerde genç kızın kalbinin delik olduğu anlaşıldı. Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. M. Adnan Celkan ve Opr. Dr. İsmail Körk, 'minimal invaziv cerrahi' yöntemi ile Hatice Kara'nın kalbindeki deliği kapattı. 'Minimal invaziv cerrahi' yöntemi ile hastanın göğüs kemiğini kesmeden, sol meme altından 5 santimlik bir kesiyle hastanın delik kalbini onardıklarını belirten Doç. Dr. M. Adnan Celkan, ameliyat sonrası Hatice Kara'nın kısa sürede sağlığına kavuştuğunu söyledi.

Ameliyattan 2 gün sonra taburcu edilen Hatice Kara ise bugüne kadar her türlü fiziksel aktiviteye katıldı ve hiçbir sorun yaşamadı ancak son günlerde nefes darlığının arttığını anlattı. Kara, ameliyattan sonra kendini çok sağlıklı hissettiğini kaydetti.

- Hatay

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hatice'nin Kalbindeki Delik Operasyonla Kapatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement