Hatipoğlu: Medyada Yer Alan "Yüksek Ücret" Haberleri Yalan - Son Dakika
Güncel

Hatipoğlu: Medyada Yer Alan "Yüksek Ücret" Haberleri Yalan

Hatipoğlu: Medyada Yer Alan "Yüksek Ücret" Haberleri Yalan

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ramazan programlarından yüksek meblağlar alacağına dair haberlere, avukatı aracılığıyla verdiği mesajla tepki gösterdi.

25.06.2014 20:16  Güncelleme: 20:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ramazan ayında yapacağı dini içerikli programlardan yüksek meblağlar kazanacağı yönündeki haberlere, avukatı aracılığıyla tepki gösterdi.

HATİPOĞLU'NDAN ÜCRET TEPKİSİ

Ramazan ayında yapacağı 60 program boyunca çok yüksek bir ücret alacağı haberlerinin bazı medya organlarında yer alması, Hatipoğlu'nu rahatsız etti. Avukatı aracılığıyla açıklama yapan Hatipoğlu, yüksek ücret alacağı haberlerinin tamamen asılsız olduğunu belirtti.

İşte o açıklama:

"ÜCRETLERE DAİR HABERLER ASILSIZ, ÇİRKİN VE YIPRATMAYA YÖNELİKTİR"

"Müvekkilim Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu hakkında bazı medya organlarında yer alan Ramazan ayında yapacağı 60 program karşılığında alacağı iddia edilen ücretlere dair haberler asılsız, çirkin, yıpratmaya yönelik ve gerçek dışıdır."

"HER GÜN YÜZLERCE ÖNEMLİ OLAY MEYDANA GELİRKEN ÜCRETİN KONUŞULMASI RAHATSIZ EDİCİ"

"Ülkemizde her gün yüzlerce önemli olay meydana gelirken müvekkilim sayın Hatipoğlu’nun alacağı ücretin bu derece konuşulması bizi ziyadesiyle rahatsız etmiştir. Kaldı ki ücret konusu ile alakalı olarak kamuoyunda gündeme gelen tüm rakamlar gerçek dışıdır. Bazı kesimler tarafından müvekkilime yönelik başlatılan ilkesiz ve ahlaki olmayan bu yıpratma ve itibarsızlaştırma kampanyası ile ilgili olarak her türlü yasal yollara başvuracağımızı kamuoyuna saygılarımızla duyururuz."

Prof. Dr. Nihat HATİPOĞLU
Vekili
Av. Meltem BANKO

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Hatipoğlu: Medyada Yer Alan 'Yüksek Ücret' Haberleri Yalan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement