Hatipoğlu'na Coşkulu Karşılama - Son Dakika
Yerel

Hatipoğlu'na Coşkulu Karşılama

Hatipoğlu\'na Coşkulu Karşılama

Ulusal televizyon kanallarında yaptığı sohbetlerin yanı sıra Ramazan ve Sahur programlarıyla son yılların en çok izlenen ilahiyatçı akademisyeni olan Nihat Hatipoğlu, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezlerinin konuğu oldu.

17.03.2014 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulusal televizyon kanallarında yaptığı sohbetlerin yanı sıra Ramazan ve Sahur programlarıyla son yılların en çok izlenen ilahiyatçı akademisyeni olan Nihat Hatipoğlu, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezlerinin konuğu oldu. Binlerce kişinin hazır bulunduğu konuşma alanına zorlukla ulaşan Prof. Dr. Hatipoğlu, "Bu ilgi aslında bana değil, benim anlattıklarımadır" dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanlığı yapan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, günün ilk konferansını Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde verdi. Saat 12.30'da başlayacak konferans için AVM'nin açılış saati olan 10.00'dan itibaren etkinlik alanı adeta hınca hınç doldu.

Büyük bir bölümünü kadınların oluşturduğu her yaş grubundan ziyaretçilerin bulunduğu alanda Hatipoğlu'nun salona girişiyle birlikte adeta alkış tufanı koptu. Etkinlik alanındaki konferans, ikinci kattaki Fast Food alanını da dolduran davetliler tarafından izlendi. Hatipoğlu'nu büyük bir dikkatle dinleyen ziyaretçiler, cep telefonlarının kameralarıyla bu anı ölümsüzleştirdiler.

Söyleşinin ardından aynı gün Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin de konuğu olan Hatipoğlu'nu dinlemek için sevenleri Piazza'yı erken saatlerden itibaren doldurdu. Yaşlılar ve engelliler için özel oturma gruplarının oluşturulduğu buz pisti alanındaki konferans, üst katlardan da izlendi. İzdiham sebebi ile herhangi bir kazaya meydan vermemek için yürüyen merdivenler durdurulurken Hatipoğlu'nu dinleyen bazı izleyicilerin gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi.

Kendisi için kurulan platformda söyleşiye başlayan Hatipoğlu, peygamberimizin hayatından kesitler anlatarak, hoşgörü ve sevgi mesajları verdi.

Hatipoğlu'nu daha yakından görebilmek için zaman zaman sıkıntı yaşayan ziyaretçiler, alkışlarla karşıladıkları ünlü ilahiyatçıyı yine alkışlarla uğurladılar. Peygamberler şehri Şanlıurfa'da gördüğü ilgiden duygulandığını belirten Hatipoğlu, aslında bu sevginin kendisine değil, anlattıklarına olduğunu söyledi.

Hatipoğlu, konferans alanından yine sevgi çemberi içinde güçlükle çıkabildi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hatipoğlu'na Coşkulu Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement