Hatmek Yaz Okulu Kapanış Töreni - Son Dakika
Yerel

Hatmek Yaz Okulu Kapanış Töreni

Hatmek Yaz Okulu Kapanış Töreni

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın Hatay’a kazandırdığı Hatay Büyükşehir Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları(HATMEK) 2015 Yaz Okulu Kapanış ve Ödül Töreni Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi.

05.10.2015 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın Hatay'a kazandırdığı Hatay Büyükşehir Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları(HATMEK) 2015 Yaz Okulu Kapanış ve Ödül Töreni Spor Kompleksi'nde gerçekleştirildi.

Törene Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, eşi Doç. Dr Nazan Savaş, Hatay Büyükşehir Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Mursaloğlu ve CHP İl Başkanı Ertuğrul Gün, HATMEK personeli ve vatandaşlar katıldı.

Tören, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı, Hatay Büyükşehir belediyesi Halk Oyunları Ekibi ve HATMEK'te eğitim gören basketbol, voleybol ve karate öğrencilerinin gösterileriyle devam etti.

Törende konuşan Hatay Büyükşehir Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mursaloğlu, başta Başkan Savaş'a ve eşi Nazan Savaş'a ve bu hizmetin halka sunulmasında emeği geçen herkese teşekkür etti, Başkan Savaş ve eşi Nazan Savaş'a spora ve sanata sağladıkları desteklerden dolayı onur ödülü takdim verdi.

Başkan Savaş, spor alanında yapılan tüm çalışmaların asıl amacının gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olduğunu ifade ederek, "HATMEK'in ve spor kompleksimizin kurulmasındaki asıl amacımız gençleri içki sigara alkol ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Bizler istiyoruz ki çocuklarımız bir spor dalıyla meşgul olsun. ve derslerindeki başarılarına, hayata tutunmalarına, ilerde iyi bir aile reisi, iyi bir anne olmalarına spor vesile olsun. Eskiden sporcularımız havuzdan faydalanabilmek için İskenderun'a gitmek zorunda kalırdı. Şimdi böyle bir sıkıntımız kalmadı. HATMEK'te emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Yaz kurslarının bitiminde düzenlenen yarışmalarda derece alan öğrencilere ödüllerini Başkan Savaş, Doç.Dr. Nazan Savaş, Mehmet Mursaloğlu ve Ertuğrul Gün dağıttı. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hatmek Yaz Okulu Kapanış Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement