Hatsu'da Parola "Temiz ve Sağlıklı Çevre" - Son Dakika
Güncel

Hatsu'da Parola "Temiz ve Sağlıklı Çevre"

Hatsu\'da Parola "Temiz ve Sağlıklı Çevre"

HATSU, sağlıklı çevreye yönelik hayata geçirdiği projeler kapsamında kanalizasyon altyapı ihtiyaçlarını diğer ilçelerde olduğu gibi Reyhanlı'da da gideriyor.

20.10.2016 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pis ve atık suların sağlıklı şekilde toplanması amacıyla meskenlerin, yeni yerleşim yerlerinin yanı sıra yeni yapılan kamu kurum ve kuruşların da kanalizasyon altyapı ihtiyacını gidermek için çalışmalarını sürdüren Genel Müdürlük, bu kapsamda 'Temiz ve Sağlıklı Çevre' parolasıyla Reyhanlı ilçesine bağlı Bağlar Mahallesi'nin ve yeni yapılan bir vakıf kuruluşunun atıksu hattı eksikliğinin tamamlandığını aktardı.

Söz konusu çalışma kapsamında mahalleye 200'lük Koruge borularla 585 metre kanalizasyon hattının döşendiğini açıklayan İdare, Hatay halkına sağlıklı bir ortamda yaşama olanağı sağlamak amacıyla içmesuyu, kanalizasyon, yağmursuyu ve arıtma tesisi projesi çalışmalarının sürdüğünü vurguladı.

Reyhanlı ilçesindeki atıksuların sağlıklı şekilde toplanıp arıtılması amacıyla Reyhanlı Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı çalışmalarının aralıksız sürdüğünü hatırlatan İdare, altyapıya dair her türlü problemi ALO 185 HATSU İhbar ve İstek Hattı'na bildirerek sorunların kısa süre tespitine ve hızlı müdahalelere imkan sağlayacağını kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hatsu'da Parola 'Temiz ve Sağlıklı Çevre' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement