Hatsu'dan Kanalizasyon Çalışması - Son Dakika
Yerel

Hatsu'dan Kanalizasyon Çalışması

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Dörtyol ilçe genelinde oluşan kanalizasyon sıkıntılarıyla mücadelenin devam ettiğini bildirdi HATSU Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Numuneevler ve Yeşil Mahalle'deki kanalizasyon hatlarında sıkıntısı olan ve hattı bulunmayan bölgelere yeni hat döşeme çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

29.06.2015 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Dörtyol ilçe genelinde oluşan kanalizasyon sıkıntılarıyla mücadelenin devam ettiğini bildirdi

HATSU Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Numuneevler ve Yeşil Mahalle'deki kanalizasyon hatlarında sıkıntısı olan ve hattı bulunmayan bölgelere yeni hat döşeme çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Açıklamada, yenileme ve onarım çalışmaları kapsamında Numuneevler Mahallesi'ne 470 metre, Yeşil Mahallesi'ne 170 metre yeni kanalizasyon hattı döşendiğini kaydedildi.

Çalışmalarda İdare, Kanalizasyon Daire Başkanlığı'na bağlı 1 paletli ekskavatör, 2 kepçe, 2 kamyon ve 6 personel ile döşeme işlemlerinin yapıldığı bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatsu'dan Kanalizasyon Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement