Hatsu, Kumlu Muhtarları İle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Hatsu, Kumlu Muhtarları İle Bir Araya Geldi

Hatsu, Kumlu Muhtarları İle Bir Araya Geldi

HATSU, Kumlu ilçesinde Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda muhtarlar tek tek dinlendi ve yapılacak hizmetlerin altyapısı oluşturuldu.

17.12.2016 09:48  Güncelleme: 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumlu Muhtarlar Derneği'nde düzenlenen toplantıya HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Akdeniz Muhtarlar Federasyonu ve Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, HATSU Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve Kumlu Mahalle Muhtarları katıldı.

Mahallelerde ki İçmesuyu, yağmursuyu, kanalizasyon altyapısıyla ilgili yaşanan sıkıntılar ile eksikleri ilk ağızdan dinleyen Genel Müdür Çaparali, altyapıya yönelik iletilen talepleri ivedi şekilde çözümler geliştirme adına ilgili birim yetkililerine sık sık not aldırdı.

Altyapıya yönelik hızlı, kaliteli ve kalıcı hizmetler etme adına muhtarlarla sık sık bir araya geldiklerini ifade eden Çaparali, Kumlu'da ki HATSU temsilcileri ile sürekli irtibatta olduklarını ve gerek Muhtarlar, gerek vatandaşların taleplerini karşılamak için ekip olarak seferber olduklarını vurguladı.

Temiz Su İçin Çalışmalara Devam

Kent genelinde içmesuyundan yağmursuyuna, kanalizasyondan arıtma tesisine kadar birçok projeyi hayata geçirdiklerini hatırlatan Genel Müdür Çaparali, Öncelikli olarak Kumlu'nun temiz bir suya ve sağlıklı bir çevreye sahip olması için gerekeni yapmaya sürdüreceklerini ifade ederek, Kumlu'nun tertemiz bir içmesuyuna sahip olması için toplamda 16 bin 465 metre yeni içmesuyu hattının döşendiğini belirtti.

Hatay'la birlikte Büyükşehir olan 30 ilden hem Büyükşehir Belediyesi hem de bünyesinde olan HATSU olarak hizmet noktasında çok çok önde olduğunu söyleyen Başkan Mahmut Gülcü de, Hizmetlerinden dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'a, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali'ye teşekkür etti.

Başkan Gülcü, Büyükşehir'e Minnettar

Sorunları birebir dinleyip ve sıkıntıları yerinde çözülmesi amacıyla ilçe ilçe muhtarlarla bir araya gelindiğine dikkat çeken Gülcü, "Bu önemli toplantı ile bizleri onurlandıran, unutmayan ve bizlere değer veren HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali'ye, Daire Başkanlarına ve muhtarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Toplantıya katılan muhtarlar, HATSU'nun yaptığı hizmetlerden memnun olduklarını ifade ederek, gösterilen ilgi ve alakadan dolayı HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali'ye ve personellerine teşekkür etti. Toplantı çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Genel Müdür Çaparali, Kumlu'daki muhtarlar toplantısının ardından Reyhanlı HATSU İlçe Hizmet Binası'nda denetlemelerde bulundu ve işlem yapan vatandaşlarla da sohbet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hatsu, Kumlu Muhtarları İle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement