Hattat'tan Bedava Traktör Bakımı - Son Dakika
Otomobil

Hattat'tan Bedava Traktör Bakımı

Hattat\'tan Bedava Traktör Bakımı

Hattat Traktör, Türkiye genelinde Çiftçilere Özel Servis Günleri başlatarak traktörleri bedava bakım yapıyor.

25.01.2013 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hattat Traktör, Ocak sonuna kadar Trakya bölgesinde başlattığı Servis Günleri'ne özel düzenlenen kampanyada çiftçiler traktörlerini bedava bakım yaptıracak, yedek parçada da yüzde 35 indirim şansını yakalayacak.

Hattat Traktör, Türkiye'deki lider yerli traktör üreticisi olarak, Türk çiftçisine verdiği hizmeti "Servis Günleri" etkinliğiyle daha da arttırıyor. Hattat ve Valtra marka traktörleri kendi tesislerinden son teknoloji ile üreten Hattat Traktör, çiftçilerin köylerine kadar giderek traktörlere yerinde bedava hizmet veriyor. Üstelik yedek parçada da inanılmaz indirim sunuyor.

Hattat Tarım Makinaları Genel Müdürü, Abdullah AKKUŞ, müşteri ilişkilerinde ''Mutluluğunuz, Mutluluğumuzdur'' sloganıyla tüm çiftçilerin kendileri için büyük bir aile olduğunu ve Hattat Traktöründe ailenin bir parçası olduğunu belirtti. Servis günlerinin ise bir bayram ziyareti havasında geçtiğini çiftçilerle samimi bir iletişim içinde olma şansını yakaladıklarına değinen AKKUŞ, Servis günleri ile traktör kullanımı ve modern tarım uygulamaları ile ilgili olarakda çiftçilere bilgi verdiklerini belirtti.

Karacakılavuz Beldesi'nde başlayan Hattat Traktör, 40 kişilik teknik ekip ile yürütülen " Trakya Servis Günleri" ile yaklaşık 23 noktada 2000 traktör kullanıcısına ulaşmayı hedefliyor. Servis gününe özel düzenlenen kampanyada çiftçiler traktörlerini ücretsiz muayene ettirebilecek ve yedek parçada ise yüzde 35 indirim şansını yakalayacak. Ayrıca etkinliğe katılanlara traktör kullanımı eğitimi ve sürpriz hediyeler de verilecek.

Tamamen yerli üretimiyle 2007 yılında Hattat markasıyla sektörde yerini alan Hattat Tarım, ekonomik krize rağmen 5 yıl gibi kısa sürede 19 farklı model çıkartarak traktör sektöründe bir ilke imza attı. Hattat Tarım, Hattat Traktör'ün yanı sıra Valtra ve Ferrari markaları ile de çiftçilere ulaşıyor. 2009 yılından bu yana ihracat yapan Hattat Traktör, Avrupa'ya ise Hattat, HTT ve Pol-Mot marka traktörlerin satış yapıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Otomobil Hattat'tan Bedava Traktör Bakımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement