Hava Alanında 3 Gelin Nereye Kaçıyor! - Son Dakika
Güncel

Hava Alanında 3 Gelin Nereye Kaçıyor!

Hava Alanında 3 Gelin Nereye Kaçıyor!

Star tv'de başlayacak olan yepyeni dizi ''Kaçak Gelinler'' İzmir hava alanı çekimlerinde görenleri hayrete düşürdü.

17.06.2014 08:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevrede toplanan meraklı gözler dizi çekildiğini öğrenince bol bol fotoğraf çektirdi. Aşkın ve hayatın peşinden koşan 3 kaçak gelinin komik ve hüzünlü hikayesi yepyeni dizi ''Kaçak Gelinler''
İstanbul macerası çok yakında Star'da seyircisiyle buluşacak…

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, senaryosunu Engin Elgün'ün yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Kerem Çakıroğlu'nun bulunduğu dizinin başrollerini, Selin Şekerci, Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Furkan Andıç, Fırat Altunmeşe, Fırat Albayram, Cihan Yenici, Romina Özipekçi, Tarık Özenbaş, Tuğçe Kıltaç ve usta oyuncular Şenay Gürler, Ege Aydan, paylaşıyor.

Genel hikaye

Biri gelinlik provasından, biri nikah masasından, biri düğün salonundan kaçan üç kadın; Almilla, Şebnem ve Kainat'ın hayatlarının aşkına yetişmek için gittikleri İzmir Adnan Menderes Havaalanı'nda yolları kesişir. Hayatı bir anda kesişecek ve kader ortaklıkları İstanbul'da da devam edecek, aşkı kovalayan üç kadının iç içe geçen hikayeleri, onları birbirine sımsıkı bağlayacaktır. İstanbul'a adım atar atmaz, hem de hiç farkında olmadan şöhret rüzgarına tutulan kızlarımız için hayli ışıltılı başlayan İstanbul macerası, giderek kabusa dönüşecek ve "Kaçak Gelinler" imiz, İstanbul duvarına toslayacaktır. Üstelik bu İstanbul serüveninde, hayallerindeki "beyaz atlı prens"ler de onları hep hayal kırıklığına uğratır ve olaylar iyice içinden çıkılmaz bir hal alır. İstanbul'un zorlu şartlarında "yeni bir hayat" için kader birliği eden Kaçak Gelinler'i birbirinden komik ve hüzünlü günler beklemektedir. Hayatımın erkeği" arayışının sonu yok! "Kaçak Gelinler" zamanla bu gerçekle yüzleşecektir.

Yapımcı :NTC Medya

Yönetmen :Kerem Çakıroğlu

Senaryo :Engin Elgün

Müzik :Cem Özkan

Oyuncular: :Selin Şekerci (Şebnem), Deniz Baysal (Kainat), Açelya Topaloğlu (Almila), Furkan Andıç (Selim), Fırat Altunmeşe (Can), Fırat Albayram (Özgür), Cihan Yenici (Ege), Romina Özipekçi (Nermin), Tarık Özenbaş (Arda), ve Şenay Gürler (Seniha), Ege Aydan (Müfit),Tuğçe Kıltaç (Zafet)

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hava Alanında 3 Gelin Nereye Kaçıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement