Hava Sıcaklıkları Mevsim Normallerine Dönüyor, Kuzey Kesimlerde Yer Yer Kuvvetli Yağış Bekleniyor - Son Dakika
Güncel

Hava Sıcaklıkları Mevsim Normallerine Dönüyor, Kuzey Kesimlerde Yer Yer Kuvvetli Yağış Bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun kuzeybatı kesimleri tahminlerimiz doğrultusunda Balkanlar üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisine girdi.

22.08.2015 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun kuzeybatı kesimleri tahminlerimiz doğrultusunda Balkanlar üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisine girdi. Halen Marmara ve Batı Karadeniz'de sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar aralıklarla devam ettiğini, akşam saatlerinde İç Anadolu'nun kuzeybatısında da yerel yağış geçişlerinin beklendiğini ve yağış ve kuzeyli rüzgarla birlikte hava sıcaklığının bugün kuzeybatı kesimlerde mevsim normallerine gerileyeceğinin tahmin edildiğini açıkladı.

esmesi bekleniyor.

esmesi bekleniyor.

Yağışlı havanın Salı gününden hafta sonuna kadar özellikle Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda aralıklarla etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının hafta sonunda kuzey, iç ve doğu kesimlerinde azalarak mevsim normalleri civarına gerileyeceği, Güney Ege ve Batı Akdeniz kıyılarında artması bekleniyor.

şeklinde esmesi bekleniyor. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hava Sıcaklıkları Mevsim Normallerine Dönüyor, Kuzey Kesimlerde Yer Yer Kuvvetli Yağış Bekleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement