Havacılık Kulübü, Botan Vadisinde Uçuşlar Yaptı - Son Dakika
Güncel

Havacılık Kulübü, Botan Vadisinde Uçuşlar Yaptı

Havacılık Kulübü, Botan Vadisinde Uçuşlar Yaptı

Dicle Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu Havacılık Kulübü, yamaç paraşüt pilotlarıyla Siirt Valiliği'nin Turizm Haftası etkinliklerine katıldı.

24.04.2015 19:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu bünyesinde faaliyet gösteren Havacılık Kulübü, yamaç paraşüt pilotlarıyla Siirt Valiliği tarafından düzenlenen Turizm Haftası etkinliklerine katıldı.

Siirt Üniversitesi Havacılık Kulübünün ev sahipliğinde bulunduğu faaliyette 30'a yakın pilot Botan Vadisi'ne doğru uçuşlar yaptı. Yaklaşık 4 yıldır Diyarbakır'da faaliyet gösteren Havacılık Kulübü, Ergani, Çermik, Çüngüş, Hani, Hasankeyf gibi birçok yerde spora uygun yerleri keşfedip birçok faaliyette bulundu.

Bölgede öncü konumunda olan Havacılık Kulübü, geçen yılda Turizm haftası kapsamında Batman Valiliği'nin davetiyle Hasankeyf'te uçuşlar yapmıştı. Diyarbakır ve çevresinin havacılık branşına çok uygun olduğunu belirten kulüp başkanı ve eğitmeni Veysel İpek, imkân sunulması halinde ulusal ve uluslararası şampiyonalarında rahatlıkla bölgemizde düzenlenebileceğini belirtti.

Aynı zamanda dileyen herkese ücretsiz model uçak kursu da sunan kulüp, bölgede bulunan kurumların, havacılığı sahiplenmesini istiyor.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Havacılık Kulübü, Botan Vadisinde Uçuşlar Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement