Havran'a "Bayram Müjdesi" - Son Dakika
Yerel

Havran'a "Bayram Müjdesi"

Havran\'a "Bayram Müjdesi"

Balıkesir’in Havran ilçesinde AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Havran için ihale aşamasına gelen projeleri açıkladı.

07.10.2014 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Havran ilçesinde AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Havran için ihale aşamasına gelen projeleri açıkladı.

Tarihi Hocazade Konağı'nda halkla bayramlaşan AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Havran için ihale aşamasına gelen Havran Devlet Hastanesi, Havran Çim Futbol Sahası, Kız Meslek Lisesi ihalesi ile Sekiz Eylül İlköğretim Okulu'nun yıkım ve yapım ihalesi projeleri konusunda müjde verdi.

"Bayramların birlik beraberlik ve kardeşlik duygularımızı arttırıyor. Ülkemizde Kurban bayramı sorunsuz geçiyor ancak etrafımızdaki komşularımızda acılar ızdıraplar, büyük sıkıntılar yaşanmakta. Biz istiyoruz ki; komşu ülkelerde de huzurlu mutlu bayramlar yaşansın insanlar ölmesin" dedi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, "Allaha çok şükür 12 yıldır ülkemizde kimsenin burnu kanamadı. Biz akılla demokrasi ile insan hakları özgürlükleri ile yeni Türkiye'de inşallah yaşayacağımız birlik beraberlik projesi var. Hükümetimizin buda bütün insanları kucaklayan bir projedir. Türkiye'mizin 2023, 2053, 2071 hedefleri var. İnşallah ülkemiz huzur içinde bu hedeflere ulaşır. Bizlerde idariciler olarak Havran için güzel çalışmalar yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

20 Ekimde yeni Havran Devlet Hastanemizin ihalesinin yapıldığını anlatan Aydınlıoğlu, "Başkanımız Emin Ersoy ilçeye yatırımların gelebilmesi için yoğun bir gayret içinde. Anadolu Lisemiz bitmek üzere, ödeneği çıkarıldı. Kız Meslek Lisesi inşaatına başlıyoruz. Sekiz Eylül İlköğretim Okulu'nun yıkım ve yapım ihalesi yapılarak aynı firmaya verildi. Yakın zamanda çalışmalar başlayacak. Havran Kapalıspor Salonu'nun yanına çim futbol sahası yapılacak. Kasım ayında bizlere teslim edilecek. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Havran'a Eybek suyu getirmek üzere proje hazırlıyor. Havran'da tüm evlerde İnşallah Eybek suyu akacak. Kavaklı Parkı revizyonu gündemimizde. Yol komple ışıklanacak, yolun tamamı yenilenecek. Park yepyeni çehre kazanacak. Halkımız rahatlıkla boş vakitlerini en iyi şekilde değerlendirecek. Belediyeye bağışlanan Atatürk'ün 1923 yılında misafir olduğu ve Havranlı Çanakkale Kahramanı Kocaseyit'i arayıp, görüştüğü Özaydınlar Konağı'nın restorasyon çalışmasını başlatacağız. Havran Sarraflar Çarşısı'nın iyileştirme projesi Anıtlar Kurulu'nda elimizden gelen çabayı hep beraber Havran için sarf ediyoruz" diyerek çalışmaları konusunda bilgi verdi. Aydınlıoğlu, "Biz, idariciler olarak Havran için güzel çalışmalar yapıyoruz" dedi.

Tarihi Hocazade Konağı'nda yapılan bayramlaşmaya, Havran Kaymakamı Yasin Öztürk, AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Havran Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Asarlı, Havran Emniyet Müdürü İsmail Tur ve Havranlılar katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Havran'a 'Bayram Müjdesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mesut çiftçi: Öncelikle Havranın yolları yapılsın vekilim yollarda kocaman çukurlar var. . . . Lütfen bu konda bir çalışma yapın. Ayrıca yıkılmak üze olan binalar var, bunlara mutlaka bir önlem alınması gerekiyor. 2 0 Yanıtla

Advertisement