Havran'da Cami Temeli Atıldı - Son Dakika
Yerel

Havran'da Cami Temeli Atıldı

Havran\'da Cami Temeli Atıldı

Havran Hüseyinbeşeler Mahallesinde yapımına başlanan yeni cami inşaatının temeli Belediye Başkanı Emin Ersoy’un katılımı ile atıldı.

22.12.2015 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Havran Hüseyinbeşeler Mahallesinde yapımına başlanan yeni cami inşaatının temeli Belediye Başkanı Emin Ersoy'un katılımı ile atıldı.

Belediye Başkanı Emin Ersoy, "Bugün mevlit kandili, böylesi mübarek günde yeni yapılacak olan camimizin temeli atılmakta, şimdiden Hüseyinbeşeler mahallemize hayırlı olsun." dedi. Başkan Emin Ersoy, "Mahalle Muhtarımız Cami Yaptırma ve Yaşatma Dernek Başkanımız Mahalle sakinlerimiz ve hayır severlere teşekkür ediyorum. Hüseyinbeşeler mahallemiz Havranın en uzak mahallelerinden biri, mahallemizdeki eski caminin çok sorunları vardı. Caminin yıkılma tehlikesi söz konusuydu. Belediye olarak girişimlerde bulunarak ruhsatını aldık. Cami tamamlanıp hizmete girene kadar desteğimiz devam edecek." dedi. Hüseyinbeşeler Mahalle Muhtarı İdris Eken ve Hüseyinbeşeler Cami yaptırma ve yaşatma Derneği Başkanı Tahsin Aracı yaptıkları ortak açıklamada şunları söylediler; "Belediye Başkanımız destekleri ile Cami inşaatına bugün başladık, resmi yazışmalar konusunda olsun araç ve ekipman konusunda olsun Başkanımız her zaman bizim yanımızda yer alarak büyük katkı sağladı. Allah razı olsun.Temel atıldığı gün mahalle olarak lokma düzenledik. Rabbim kabul etsin. Cami inşaatına destek veren hayır severlere çok teşekkür ederiz." dediler.

Belediye Başkanı Emin Ersoy temel atma töreni esnasında mahalle sakinlerinin yoğun sevgisi ile karşılaştı. Lokma yapan kadınların yanına giden Başkan Ersoy onlarla birlikte lokma tavasında lokma hamurlarını çevirdi ve çocuklara yakın ilgi gösterdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Havran'da Cami Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement