Havran'da Gönül Sofrasına Büyük İlgi - Son Dakika
Yerel

Havran'da Gönül Sofrasına Büyük İlgi

Havran\'da Gönül Sofrasına Büyük İlgi

Havran Belediyesi Ramazan Ayı nedeniyle kurduğu iftar sofralarına her gün yüzlerce insan ziyaret ederek oruçlarını açıyorlar.

28.06.2015 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Havran Belediyesi Ramazan Ayı nedeniyle kurduğu iftar sofralarına her gün yüzlerce insan ziyaret ederek oruçlarını açıyorlar.

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy "İftar sofralarımıza halkımız çok büyük katılım göstermekte. Havran Merkezde Kapalı Pazar yeri ve Odalarımızın yer aldığı alana iftar soframızı kurduk. Akşam ise hem Kültür Merkezinde hem de farklı günlerde Tan Kır düğün salonunda Belediye bünyemizde faaliyet gösteren Kocaseyit Tiyatro oyun ekibimiz Meddah orta oyunları ve Hacivat Karagöz oyunları ile halkımıza eski ramazanları yaşatmakta" dedi. Ersoy "Mübarek Ramazan ayının özüne uygun şekilde Programlar hazırlıyoruz,"dedi. Ersoy, iftar sofralarını ve Kocaseyit Tiyatro ekibini Havran'la sınırlı tutmayıp mahallelere taşıdıklarını belirterek, "İftar Soframızı ve Kocaseyit Tiyatro ekibimizi Belediye Meclis Üyelerimiz ve Daire Amirlerimizle önceki akşam Büyükdere mahallemize taşıdık. Mahalle sakinlerimiz hem iftar hem de Tiyatro oyunundan büyük memnuniyet duyduğunu dile getirerek Teşekkür ettiler. Belediye Başkanı olarak benim en büyük mutluluğum halkımızı bir nebzede olsa mutlu edebilmek, hayır dualarını alabilmektir. Allah oruçlarımızı kabul etsin. Önümüzdeki günlerde diğer mahallelerimizi ziyaret edeceğiz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Havran'da Gönül Sofrasına Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement