Havran'da Karne Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Havran'da Karne Heyecanı

Havran\'da Karne Heyecanı

Balıkesir’in Havran İlçesinde Belediye Başkan Emin Ersoy, Aliçetinkaya İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilere karnelerini dağıtarak sevinçlerine ortak oldu.

17.06.2016 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Havran İlçesinde Belediye Başkan Emin Ersoy, Aliçetinkaya İlkokulu'nda eğitim gören öğrencilere karnelerini dağıtarak sevinçlerine ortak oldu.

Karne dağıtım törenine Belediye Başkanı Emin Ersoy'un yanı sıra Havran Kaymakamı Yasin Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Volkan Öz.İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu, Emniyet Müdürü İsmail Tur ve öğrencilerin velileri katıldı.

Havran'ın geleceği olan genç neslin eğitimlerine büyük önem verdiklerini söyleyen Emin Ersoy, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın iyi şekilde eğitim alması için başta anne ve babalarımız olmak üzere öğretmenlerimize teşekkür ediyor, tatiline giren öğrencilerimize de iyi tatiller diliyorum" dedi.

Havran'ın geleceğini sağlam temeller üzerine kurmanın yolunun çocuklara ve gençlere yapılan yatırımlardan geçtiğini vurgulayan Başkan Emin Ersoy, "Çocuklarımızın iyi eğitim alması, her alanda tam donanımlı bireyler olarak yetişmesi önceliğimiz. Çocuklarımızı hayatın her alanında yer alması adına Havran Belediyesi olarak Havran Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak hareket ederek birçok projeyi hayata geçirdik" diye konuştu. Havran'ın yüksek olan genç nüfus potansiyelini iyi kullanmak adına önemli projelere imza attıklarını da belirten Başkan Ersoy, "Çocuklarımızın aldıkları okul eğitimleinin yanı sıra biz de yerel yönetimler olarak başta kültür-sanat ve spor olmak üzere önemli aktiviteler gerçekleştiriyoruz. Amacımız, Havranımızı, ve ülkemizi kalkındıracak evlatlarımızı en iyi şekilde hayata hazırlamaktır" diyerek sözlerini tamamladı.

Başkan Ersoy Öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirip sohbet etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Havran'da Karne Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement