Havran'da Mahalle Ligi Finali Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Havran'da Mahalle Ligi Finali Yapıldı

Havran\'da Mahalle Ligi Finali Yapıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin “İmkân Bizden Oynamak Sizden” sloganıyla bu yıl ikincisini düzenlediği Mahalle Ligi Futbol Turnuvasının finali Havran Şampiyon Spor ve Dinlenme tesislerinde yapıldı.

06.12.2015 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin "İmkan Bizden Oynamak Sizden" sloganıyla bu yıl ikincisini düzenlediği Mahalle Ligi Futbol Turnuvasının finali Havran Şampiyon Spor ve Dinlenme tesislerinde yapıldı.

İlçede 20 takımın ve yaklaşık 200 sporcunun bir aydır devam maçlarının finalinde Yıldızlar kategorisinde Şehit Eyüp Karataşspor Nazarspor'u 5-3 gibi net skorla yenerek Balıkesir'deki finallere gitmeye hak kazandı. Gençler Kategorisinde ise Kocaseyitspor Meslek Lisesini 3-1 yendi. Sunuculuğunu Havran Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Sorumlusu Ozan Mustafa Haznedaroğlu'nun üstlendiği programda Şampiyon olan Takımlar Kocaseyitspor ve Şehit Eyüp Karataşspor kupa madalya ve hediyelerini Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy verdi. Turnuvada ikinci ve üçüncü olan Eybekspor,Sekizeylülspor,Nazarspor ve Meslek Lisesispor takımların madalyalarını Havran Fatih Belediyespor Başkanı Kadir Gezer,Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu,İlçe Gençlik Spor Müdürü Mehmet Yılmaz verdi. Başkan Emin Ersoy "Turnuvayı düzenleyen gençlerimize spor yapma olanağı sağlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur'a çok teşekkür ederim. İlçemizdeki yetenekli sporcuları böylesi ciddi organizasyonlarda ön plana çıkartabiliriz. Havran ve Mahallelerimizi kapsayan futbol turnuvasında mücadele eden takımlarımızı hakemleri futbol oynamasına izin veren ailelerine Teşekkür ederim. Balıkesir'deki finallerde Havran'dan çıkan iki takımımızdan birinin olmasını temenni ediyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Havran'da Mahalle Ligi Finali Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement