Havran'da Vefa Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Havran'da Vefa Etkinliği

Havran\'da Vefa Etkinliği

Balıkesir’in Havran İlçesinde Havran Ak Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı Vefa Toplantısı’na, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkun, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, AK Parti Havran İlçe Teşkilatı Başkanı Erdal Önder, partililer ve vatandaşlar katıldı.

23.10.2015 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Havran İlçesinde Havran Ak Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı Vefa Toplantısı'na, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkun, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, AK Parti Havran İlçe Teşkilatı Başkanı Erdal Önder, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Ak Parti Havran İlçe Başkanı Erdal Önder "Partimizde görev almış emek vermiş tüm Başkanlarımızdan Allah razı olsun. AK Parti büyük bir aile Ülkemize İlçemize hizmet etmek için tüm kadrolarımız gece gündüz çalışıyor" dedi. İl Başkanı Dinçer Orkun ise, "3'ncü hava limanından, 3'ncü köprüden rahatsız olanlar olacaktır. IMF'ye borcu olmayan bir ülkeden rahatsız olacaklardır. Çünkü onlar, Türkiye Cumhuriyeti'nin IMF'ye borcu olsun, her zaman gelsin bizle stand by anlaşması yapsın. Türkiye Cumhuriyeti Başkanı'nın, bize geldiği zaman önünü iliklesin, boynunu büksün, belini büksün ve öyle karşımızda dursun istiyorlar. Ama Elhamdülillah başımızdaki kişi, kendisi dik, bizi de dik gösteren Recep Tayyip Erdoğan'dan Allah razı olsun. 7 Haziran seçimleri yaşadık. Halkımız koalisyon istedi. Koalisyon sonucuna ulaşılamadı. Ama bir mübarek adam, bize hayır dedi ve CHP'nin teklifine de hayır dedi." diye konuştu. Havran Ak Parti İlçe Başkanlığı görevini önceki yıllarda yapmış olan İbrahim Tuna, Osman Faik Buğdaycı, Muharrem Aydınlıoğlu, Havran Belediye Başkanı aynı zamanda eski ilçe başkanı Emin Ersoy'a plaketlerini İl Başkanı Dinçer Orkun takdim etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Havran'da Vefa Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement