Havran'da Yeni Milli Eğitim Müdürü Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Havran'da Yeni Milli Eğitim Müdürü Göreve Başladı

Havran\'da Yeni Milli Eğitim Müdürü Göreve Başladı

Fethi Bilge’nin Edremit Gençlik ve Spor Müdürlüğüne atanması ile boşalan Havran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Yusuf Söbüoğlu görevine başladı.

18.10.2015 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethi Bilge'nin Edremit Gençlik ve Spor Müdürlüğüne atanması ile boşalan Havran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Yusuf Söbüoğlu görevine başladı.

2000 yılından beri Edremit'te öğretmen, müdür yardımcısı ve okul müdürlüğü görevlerinde bulunan Yusuf Söbüoğlu son olarak Edremit Salih Korkut Budaras Fen Lisesi Müdürü olarak görev yaptı.

Havran'da başta okul yöneticileri, öğretmenler, okul aile birlikleri, veliler başta olmak üzere diğer kamu kuruluşları ve sivil toplum örgütleri ile birlikte eğitim öğretimi en iyi düzeye çıkarmak için ekip ruhu ile çalışacağını belirten Yusuf Söbüoğlu 15 yıldır bölgede olması nedeniyle Havran'ı iyi tanıdığını eğitimin sorunlarını ve sıkıntılarını bildiğini belirtti. Görev yaptığı kurumlarda kurum kültürünün oluşturulmasına, eğitim ortamlarının en iyi şekilde düzenlenmesine önem vererek öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimi ile akademik başarılarını üst seviyeye taşıma konusunda gayret gösterdiğini aynı anlayışla çalışmayı sürdürerek ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın milli manevi değerlere sahip donanımlı insanlar olarak yetişmeleri için eğitimin tüm paydaşları ile işbirliği yaparak gayret edeceğini söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Havran'da Yeni Milli Eğitim Müdürü Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement