Havranlı Gençler 7 Madalya ile Döndü - Son Dakika
Yerel

Havranlı Gençler 7 Madalya ile Döndü

Havranlı Gençler 7 Madalya ile Döndü

Balıkesir’in Havran ilçesinde, Balıkesir de yapılan okullar arası Tekvando İl Seçmesinde 1 altın, 2 gümüş, 4 ‘ü de bronz olmak üzere toplam 7 madalya kazanan gençler takdir topladı.

19.03.2015 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Havran ilçesinde, Balıkesir de yapılan okullar arası Tekvando İl Seçmesinde 1 altın, 2 gümüş, 4 'ü de bronz olmak üzere toplam 7 madalya kazanan gençler takdir topladı. Birinci olan Havranlı gençler, Aydın ilinde yapılacak olan grup elemelerinde Balıkesir'i temsil edecekler.

Grup elemelerinde ilk üçe giren sporcuların Adıyaman'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılacaklarını anlatan Antrenör Nazmi Güven," Havran Halk Eğitimi Müdürlüğünün Eyüp Karataş Orta Okulunda açtığı tekvando kurslarını sürdürüyoruz. Türkiye şampiyonasına hazırlanıyoruz. Bu süreçte bizlere yardımcı olan, yanımızda olan Kaymakamımız sayın Yasin Öztürk 'e Belediye Başkanımız sayın Emin Ersoy ve personeline, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Fethi Bilge'ye,, Halk Eğitim Merkezi Müdürü sayın Nuri Sağlam'a, İlçe spor Müdür vekilimiz Züref Sofuoğlu'na, Okul Müdürüm Nuri İnan'a ve Şehit Eyüp Karataş Orta Okulu Müdürü Sezer İnan'a teşekkür ederim" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Havranlı Gençler 7 Madalya ile Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement