Havuzlar Eylül Sonuna Kadar Açık - Son Dakika
Yerel

Havuzlar Eylül Sonuna Kadar Açık

Havuzlar Eylül Sonuna Kadar Açık

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Sanayi mahallesi ve Plaj Yolu’ndaki yüzme havuzları 30 Eylül’e kadar hizmet vermeye devam edecek.

04.09.2015 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Sanayi mahallesi ve Plaj Yolu'ndaki yüzme havuzları 30 Eylül'e kadar hizmet vermeye devam edecek.

Haziran ayında sezon açılışı yapan havuzlar, bu yıl da sıcak yaz günlerinde Kocaelililerin adeta kurtarıcısı oldu. Havuzlardan yaz boyunca çok sayıda vatandaş ücretsiz olarak yararlandı. Havuzlar, halk seansları çerçevesinde saat 22.00'ye kadar hizmet verdi. Vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi'nin yüzme havuzlarına yaz sezonunda büyük ilgi gösterdi. Hanımlar için Cumhuriyet mahallesi Plaj Yolu'ndaki yüzme havuzu, beyler için ise Eski Gölcük Yolu Vinsan Tesisleri'ndeki yüzme havuzu hizmet verdi. İlginin yoğunluğu ve okulların açılmasının uzatılması nedeniyle havuzlardaki sezon kapanışı uzatıldı. Bu çerçevede haziran ayında açılan havuzlar, 30 Eylül Çarşamba günü sezon kapanışı yapacak.

30 Eylül Çarşamba gününe kadar açık olan havuzlardaki seans ve saatler aynı olacak. Havuzlardan haftanın altı günü 15.00-19.00 arasında Spor Okulları'nın yüzme branşı öğrencileri yararlanacak. Havuzlar, 13.30-14.30 ile 19.30-22.00 arasında halk seanslarına açık olacak. Vinsan tesislerindeki yüzme havuzu erkekler, Plaj Yolu'ndaki havuzu ise bayanlar için hizmet verecek. Seans saatleri her iki havuz için aynı şekilde gerçekleşecek. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Havuzlar Eylül Sonuna Kadar Açık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement