Havuzlar Gençleri Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Havuzlar Gençleri Bekliyor

Havuzlar Gençleri Bekliyor

Şanlıurfa il merkezi ve ilçelerinde hazırlıkları tamamlanan 25 yüzme havuzu yaz ayı boyunca gençlere hizmet verecek.

18.06.2015 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren olimpik havuzlar Ramazan Ayı boyunca 21:00-01:00'a kadar gençlere hizmet verecek.

Paşabağı Mahallesi'nde kadınlara hizmet veren yüzme havuzu başta olmak üzere il ve ilçelerde bulunan seyyar ve olimpik havuzlar Ramazan Ayı'nda gençlerin hizmetinde olacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kültür Sosyal İşler Dairesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ömer Faruk Sezer, il genelinde 25 havuzla hizmet verdiklerini söyledi.

Normal olimpik havuzların 21:00 ila 01:00 arasında hizmet vereceğini belirten Sezer, seyyar havuzların ise 10:00 - 12:00 ve 14:00 - 18:00 arasında çocuklara hizmet vereceğini kaydetti.

SİVEREK'TE SEZON AÇILDI

Siverek'te ise yarı olimpik yüzme havuzu şimdiden ücretsiz olarak hizmet vermeye başladı. İlçenin Yenişehir Mahallesi'nde Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren havuz, bakım ve onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından kullanıma açıldı.

Belediye koordinatörü Nuri Kapanoğlu, yaptığı açıklamada, günlük 150 gencin havuzdan faydalandığını söyledi. Gençlerin tatillerini daha iyi değerlendirebilmesi için çaba gösterdiklerini belirten Kapanoğlu, "Olası boğulma vakalarını önlemek amacıyla havuzumuzu faaliyete açtık. Sürekli ilaçlanan ve temizlenen havuzun suyu değiştirilerek gençlere sağlıklı bir ortamda yüzme imkanı oluşturduk. Gençler yaz boyu havuzumuzdan ücretsiz faydalanabilecek" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Havuzlar Gençleri Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement