Havza'da Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Havza'da Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Havza\'da Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Havza ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Havza Milli Eğitim Müdürlüğü ile Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Öğretmenler Günü voleybol turnuvası sona erdi.

20.11.2014 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Havza ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Havza Milli Eğitim Müdürlüğü ile Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Öğretmenler Günü voleybol turnuvası sona erdi. Turnuvada Havza Anadolu Lisesi takımı şampiyon oldu.

25 Mayıs Spor Salonunda, Havza Anadolu Lisesi ile Havza Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi takımları arasında oynanan final maçında Havza Anadolu Lisesi takımı galip gelerek şampiyonluğa ulaştı.

Final maçını Havza Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Murat Özdemir, Havza Emniyet Müdürü Cengiz Urgancı, Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun ile sporseverler izledi.

Turnuva sonunda Havza Anadolu Lisesi birinci, Havza Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ikinci, Havza Mehmet Öngel İlk ve Ortaokulu üçüncü, Havza 25 Mayıs Ortaokulu dördüncü oldu.

Havza Milli Eğitim Müdürü Sağlam, turnuvaya katılan takımlara teşekkür ederek, "Bu turnuvayla amacımız öğretmenlerimiz arasında sosyal aktiviteleri ve birlikteliği artırmak. Diğer yandan da öğrencilere sporu sevdirmek adına güzel örnekler sergilemek" dedi.

Konuşmanın ardından dereceye giren takımlara kupaları Binbaşı Özdemir ve diğer davetlilerce verildi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Havza'da Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement