Havza, Vezirköprü, Ladik, Kavak, Asarcık Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Pala Oldu - Son Dakika
Güncel

Havza, Vezirköprü, Ladik, Kavak, Asarcık Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Pala Oldu

Havza, Vezirköprü, Ladik, Kavak, Asarcık Kırmızı Et Üreticileri Birliği başkanlığına Kenan Pala seçildi.

23.03.2016 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Havza, Vezirköprü, Ladik, Kavak, Asarcık Kırmızı Et Üreticileri Birliği başkanlığına Kenan Pala seçildi.

Havza Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen ve iki liste halinde gidilen genel kurulda konuşan birlik başkanı Sadullah Kirenci, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Birliklerin kurulmasından daha zor olanının sürekliliğini sağlamak olduğunu dile getiren Kirenci, "Yola çıktığımızda 38 üyemiz vardı. Şimdi 320 üyemiz bulunuyor. Ben inanıyorum ki bu sayı daha da artacak. Birliğimizin kurulması ile besi hayvancılığı yapan üreticilerimiz devletten aldıkları hibe destekleme oranlarında artış yaşandı. Hayvancılığa sağlanan desteklerin artması için çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

Yapılan seçimde kullanılan 269 oydan 147'sini alan Pala, birliğin yeni başkanı oldu. Kirenci'nin 121 ol aldığı seçimde 1 oy da geçersiz sayıldı.

Birliğin yeni yönetim kurulu ise Ömer Şekerler, Muteber Varol, Kemal Cüre ve İhsan Şimşek'ten oluştu. Denetim kurulu üyeliklerine de Zafer Atağ, Nurettin Acar, Fatih Tokur getirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Havza, Vezirköprü, Ladik, Kavak, Asarcık Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Pala Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement