Hayad Minik Köpeklere Yuva Buldu - Son Dakika
Güncel

Hayad Minik Köpeklere Yuva Buldu

Bir köpek sahibi, köpeği sokak köpeği ile çiftleştiği için, yavrularıyla birlikte pazar yerine terk etti

09.04.2015 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaklaşık dört yıldır Foça'da etkin bir şekilde faaliyetlerine devam eden Hayvanlara Yardım Derneği (HAYAD) bu etkinliklere bir yenisini daha ekledi.

Kısa bir süre önce yağmurlu bir günde dernek kapısına yavru köpekler bırakıldı. Aynı günlerde yine bir kişi; kendisi gibi cins olmayan bir köpekle çiftleştiği ve ırkı bozulduğu için altı yavrusuyla bir anneyi Pazar yerine terk etti. HAYAD anne ve yavruları koruma altına aldı. Belediye veterinerlerinin gözetiminde ve HAYAD üyelerinin özenli bakımlarıyla anne ve yavrulara bakıldı. Serpilip büyüdüler. Bu yavrulardan beşi HAYAD tarafından yapılan sahiplendirme çalışmasıyla yuvaya kavuştu.

HAYAD Yönetim Kurulu Başkanı ve Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Huriye Kuruoğlu, sahiplendirme sözleşmesi ile bebeklere yuva buldukları için çok mutlu olduklarını ve bu tür etkinliklere önümüzdeki haftalarda devam edeceklerini belirtti. Prof. Dr. Kuruoğlu, çalışma sırasında emeği geçen tüm dernek üyesi arkadaşlarına ve kendilerine lojistik destek sağlayan Foça Belediyesi'ne de çok teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hayad Minik Köpeklere Yuva Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement