Hayallerimi Uçuruyorum" Projesi - Son Dakika
Yerel

Hayallerimi Uçuruyorum" Projesi

Çiftlikköy İmam Hatip Ortaokulu tarafından öğrencilerin motivasyonun artırılması için "Hayallerimi Uçuruyorum" projesi düzenlendi.

20.11.2015 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiftlikköy İmam Hatip Ortaokulu tarafından öğrencilerin motivasyonun artırılması için "Hayallerimi Uçuruyorum" projesi düzenlendi.

Çiftlikköy İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Metin Bedir, okulda düzenlenen etkinlikte 8. sınıf öğrencilerinin TEOG sınavları öncesi moral ve motivasyonu yükseltmek için "Hayallerimi Uçuruyorum" etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Okulun 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında hizmete açıldığını ve okulda öğrencilere en iyi eğitimi vermeye çalıştıklarını belirten Bedir, şöyle konuştu:

"Biz burada öğrencilere sadece eğitim vermiyoruz onların sosyalleşmesi için de bir sürü sosyal projeyi hayata geçiriyoruz. Öğrencilerimiz düzenlediğimiz projelere severek ve isteyerek katılıyorlar. Bu tür etkinliklerin öğrencilerimizin başarısına da katkı vereceğine inanıyorum. Ayrıca TEOG sınavları öncesi öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu yükseltmek için bu etkinliği düzenledik."

Program kapsamında öğrenciler istedikleri ortaöğretim kurumunu, almak istedikleri puanı ve yapmak istedikleri meslekle ilgili hayallerini yazdıkları notları, balonlarla uçurdular.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hayallerimi Uçuruyorum' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement