Hayat Okulunu Ziyaret Ettiler - Son Dakika
Yerel

Hayat Okulunu Ziyaret Ettiler

Hayat Okulunu Ziyaret Ettiler

Balıkesir’in Havran ilçesinde, Havran Kaymakamı Yasin Öztürk, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü Fethi Bilge, Hayat Okulunu ziyaret edip öğrenciler ile sohbet ettiler.

04.01.2015 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Havran ilçesinde, Havran Kaymakamı Yasin Öztürk, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü Fethi Bilge, Hayat Okulunu ziyaret edip öğrenciler ile sohbet ettiler.

Kaymakam Yasin Öztürk ve Başkan Emin Ersoy Proje Koordinatörü aynı zamanda Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Yılmaz'dan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Mehmet Yılmaz "Ortaokul ve lise öğrencileri ile velilerin, eğitim - öğretim saatleri dışında, hafta sonlarında ve yaz aylarında ücretsiz olarak dersliklerin, kütüphanelerin, bilgi teknolojileri sınıflarının, çok amaçlı salonların, konferans ve spor salonlarının imkanlarından yararlanması sağlanacak. Okulların "yaşayan güvenli alanlar" haline dönüştürülmesi hedeflendiğini belirterek başarılı öğrenciler, İstanbul - Ayasofya gezisi, Ankara - TBMM gezisi, Ankara - TÜBİTAK gezisi, Konya - Mevlana gezisi, Çanakkale şehitlikleri ve Kocaseyit gezisi, Balıkesir Üniversitesi gezisiyle ödüllendirilecek. Dereceye giren öğrenciler ödüllendirilmelerinin yanı sıra yaz döneminde yaz kampları ve yaz okulu eğitimlerine devam edecek." Dedi. Mehmet Yılmaz "Gönüllü öğretmenlerimiz, öğrencilerimize ders vermeye başladı. Okulumuzun diğer ihtiyaçlarını zaman içerisinde gidereceğiz." dedi. Protokol üyeleri hazırlanan çantaları öğrencilere ve öğretmenlere hediye etti. Proje, Havran Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, İlçe Milli eğitim Müdürlüğü, İlim Yayma Cemiyeti ve Alternatif Hayat Derneği iş birliğiyle içinde yürütülmekte. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayat Okulunu Ziyaret Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement