Hayat Piazza'ya Güzel! - Son Dakika
Güncel

Hayat Piazza'ya Güzel!

Hayat Piazza\'ya Güzel!

Şanlıurfa'nın en büyük alış veriş merkezi Piazza AVM, Urfa sınırında devam eden savaşa rağmen konserlerini iptal etmiyor.

25.09.2014 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da Piazza AVM, yanı başımızda devam eden savaşa rağmen konserlerini iptal etmiyor. Üstelik herkes sığınmacılara yardım için seferber olurken, kentin en büyük alış veriş merkezi olarak da hiçbir katkı sunmuyor

Şanlıurfa'da hizmete girdiği günden bu yana müşteri potansiyelini arttırmak için sürekli etkinlikler düzenleyen Piazza AVM, Şanlıurfa'nın yanı başında devam eden ve bu sebeple yüz binlerce insanın evinden göç etmek durumunda kaldığı Kobani'deki savaşa aldırış etmeden pazar gününe popçu davet ederek konser vermeyi planlıyor. Satış potansiyelini arttırmak için her türlü yönteme başvuran AVM yetkilileri, ülkenin dört bir yanında Suruç'taki sığınmacılara yönelik düzenlenen yardım kampanyalarına da kayıtsız kalıp, katkı sunmuyor. Açılışını yaptığı 11 aydan bu yana sadece Akçakale'deki 40 Suriyeli çocuğa film seyrettiren AVM, bu etkinliğin dışında sığınmacılara herhangi bir yardımda bulunmadı. Piazza AVM, Şanlıurfa'nın en fazla satış yapma kapasitesine sahip olmanın yanı sıra maddi durumu iyi olan Suriyelilerin de alış veriş yaparken ilk durağı oluyor. Buna rağmen Suriyeli veya Rojavalılara yönelik sosyal yardımlaşmaların içerisinde yer almayan AVM, bu kadarla da yetinmeyip herkesin vicdanen rahatsız olduğu bu esnada Popçu Gökhan Keser'i davet ederek konser vermeye hazırlanıyor.

URFALI HAYRANLARINI SEVİNDİRMEK İÇİN GELİYORMUŞ

Pazar günü AVM'de düzenlenecek olan etkinlik kapsamında, Popçu Keser hem bir konser verecek hem de hayranlarıyla buluşup albümlerini imzalayacak. Sanatçının bağlı olduğu müzik firması tarafından yapılan açıklamada, " Türkiye'nin farklı şehirlerinde gerçekleştirdiği imza günlerinde hayranlarıyla buluşmaya devam eden Gökhan Keser, ayrıca en sevilen şarkılarını da seslendirerek müzikseverlere mini konserler veriyor. Yorumu, şarkıları, duruşu ve yakışıklılığıyla son dönemin en çok konuşulan genç yıldızlarından Gökhan Keser, bu kez kendisiyle uzun zamandır bir araya gelmeyi bekleyen Urfalı hayranlarını sevindirecek. Yeni neslin pop yıldızı Gökhan Keser, geride bıraktığı ve her biri yoğun bir sevgi seliyle geçen İzmir, Ankara, Adana, Kahramanmaraş, İstanbul ve Samsun imza günlerinin ardından yoğun istek üzerine Şanlıurfa'ya geliyor. İmza günleri ve mini konserleriyle müzikseverlerle buluşmaya devam eden Gökhan Keser; 28 Eylül'de saat 14.00'de Şanlıurfa Piazza AVM'de hayranlarıyla bir araya gelecek."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Hayat Piazza'ya Güzel! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement