"Hayat Şarkısının" 42. Bölüm Fragmanında Kerim ile Hülya Boşanıyor - Son Dakika
Magazin

"Hayat Şarkısının" 42. Bölüm Fragmanında Kerim ile Hülya Boşanıyor

Kanal D'nin merakla beklenen dizilerinden 'Hayat Şarkısı'nda Kerim ile Hülya arasında ipler kopuyor. Hülya yüzüğü çıkarınca Kerim'in pes etmekten başka çaresi kalmıyor.

13.02.2017 08:20  Güncelleme: 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanal D'nin heycanlı dizilerinden 'Hayat Şarkısı' 14 Şubat Salı akşamı izleyiciyle buluşacak. Ayrılma kararı alan Hülya'nın baskılarına Kerim de dayanamıyor. Hülya yüzüğü çıkarınca, Kerim, "yüzüğü de çıkarmışsın artık işlemleri başlatabiliriz" diyor.

HÜLYA VE KERİM AYRILACAK MI?

Hayat Şarkısı 42. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Hülya'nın çıkarttığı yüzük, Kerim'in yüreğine kor gibi düşüyor. İkili için artık şanslarının kalmadığını düşünen Kerim, Hülya'ya karşı pes ediyor ve onun istediği gibi boşanma işlemlerine evet diyor. Çıkan yüzükle dertlerinden arınmayan, üstüne daha fazla acı çeken Hülya cephesinde olaylar sadece bununla da sınırlı değil.

GİZEMLİ KİŞİNİN KİM OLDUĞU BELLİ OLACAK MI?

Hülya'ya gelen gizemli çiçeklerin sahibi bu sefer eve girerek, Hülya'ya not bırakıyor. Mesajı alan Hülya, "Çocuklar! Çocukların canı tehlikede mi?" diyerek endişeye kapılıyor. Gizemli kişinin kim olduğu belli olacak mı? Hülya ve Kerim bu sefer bitiyor mu? Tüm bu soruların cevabı, 14 Şubat Salı 2017'de yayınlanacak olan Hayat Şarkısı yeni bölümde!

"Hayat Şarkısının" 42. Bölüm Fragmanında Kerim ile Hülya Boşanıyor

Son Dakika Magazin 'Hayat Şarkısının' 42. Bölüm Fragmanında Kerim ile Hülya Boşanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement