Hayati Yazıcı, Kadir Topbaş'la Birlikte Kapalıçarşı Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Hayati Yazıcı, Kadir Topbaş'la Birlikte Kapalıçarşı Esnafını Ziyaret Etti

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı ve AK Parti İstanbul 2’nci Bölge Milletvekili Adayı Hayati Yazıcı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’la birlikte Kapalıçarşı esnafını ziyaret ederek, onların sorunlarını dinledi.

30.10.2015 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı ve AK Parti İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Hayati Yazıcı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'la birlikte Kapalıçarşı esnafını ziyaret ederek, onların sorunlarını dinledi.

1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına devam eden Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı ve AK Parti İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Hayati Yazıcı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile birlikte tarihi Kapalıçarşı esnafını ziyaret etti. Milletvekili Adayı Yazıcı ve Başkan Topbaş'a, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'le birlikte sivil toplum kuruluşları temsilcileri de eşlik etti.

Kapalıçarşı esnafıyla sohbet eden Başkan Topbaş ve AK Parti'li Yazıcı, esnafın sorunlarını dinleyerek, sorunlarına çözüm üretmek için çalışacaklarını söyledi. Kapalıçarşı esnafı ve çarşıyı gezen turistler Başkan Topbaş'a ve Yazıcı'ya yoğun ilgi gösterdi. Gösterilen ilgiden oldukça memnun olan Hayati Yazıcı ve Kadir Topbaş, fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşların taleplerini geri çevirmedi.

Kapalıçarşı'da yapılan esnaf ziyaretleri sonrası Başkan Topbaş ve Yazıcı, Cuma namazını kılmak için Nuruosmaniye Camii'ne geçti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hayati Yazıcı, Kadir Topbaş'la Birlikte Kapalıçarşı Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement