Hayatını Kaybeden Uzman Çavuşun Evinde Yas Var - Son Dakika
Güncel

Hayatını Kaybeden Uzman Çavuşun Evinde Yas Var

Hayatını Kaybeden Uzman Çavuşun Evinde Yas Var

Siirt’in Eruh ilçesinde, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Uzman Çavuş Erdem Demir’in İzmir’deki baba ocağında yas var. Demir’in cenazesi bu akşam İzmir’e geleceği yarın defnedileceği belirtildi.

01.07.2015 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'in Eruh ilçesinde, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Uzman Çavuş Erdem Demir'in İzmir'deki baba ocağında yas var. Demir'in cenazesi bu akşam İzmir'e geleceği yarın defnedileceği belirtildi.

Eruh ilçesine bağlı Bayırdüzü köyü üs bölgesinde görevli Jandarma Uzman Çavuş Erdem Demir, ilk belirlemelere göre kalp krizi geçirdi. İlk tedavisi olay yerinde yapılan Erdem Demir ambulansla Siirt Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Demir hayatını kaybetti. Askeri yetkililer, Uzman Çavuş Erdem Demir'in İzmir'de yaşayan ailesine gece acı haberi ulaştırdı. Geçen yıl kalp damarındaki tıkanıklık nedeniyle anjiyo olduğu öğrenilen baba Nihat Demir ile şehidin annesi ve yakınları için evin önünde ambulans hazır bekletildi. Bu sırada iki katlı evin çatısına Türk bayrağı asıldı. Baba Nihat Demir üzüntüsünden dolayı konuşamazken, Erdem Demir'in dayısı Dursun Kurtlu, "Gece yarısı Merkez Komutanlığından yetkililer geldi ve Erdem Demir'in kalp krizinden hayatını kaybettiğini söyledi. Nerede ve nasıl oldu bir bilgi yok şimdilik. Cenaze askeri kargo uçakla bu akşam 21.00'de İzmir Adnan Menderes Havalimanına gelecek. Yanında gelen askeri yetkililer yeğenim Erdem'in nasıl hayatını kaybettiğini daha doğru bir şekilde anlatacaklardır" dedi.

EN SON ABLASININ NİŞANINDA EVE GELDİ

Nisan ayında ablasının nişanı için İzmir'e gelen Demir'in Şırnak'ta askeri görevini yaptıktan sonra iki yıl önce Uzman Çavuşluk sınavına girip kazandığı, ilk görev yeri Bursa'da bir yıl çalıştıktan sonra bir yıldır Eruh'ta görev yaptığı öğrenildi. Demir'in eğitimli köpeklerle mayın aramalarında görev aldığı belirtildi. Uzman Jandarma Erdem Demir'in cenaze namazı yarın öğle namazının ardından Gaziemir Ulu Cami'de kılındıktan sonra Buca Kaynaklar Gökdere mezarlığında defnedilecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hayatını Kaybeden Uzman Çavuşun Evinde Yas Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement