Hayatını Kuş Yemi Satarak Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

Hayatını Kuş Yemi Satarak Sürdürüyor

Hayatını Kuş Yemi Satarak Sürdürüyor

Elazığ'da eşinin ölümünden sonra döndüğü baba evinde barınamayınca Ankara'ya geldiğini söyleyen 42 yaşındaki Leyla Gülgüzel, kuş yemi satarak yaşam mücadelesi veriyor.

15.04.2015 15:29  Güncelleme: 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memleketi Elazığ'da 25 yaşındayken kendisinden 28 yaş büyük biriyle evlendirildiğini anlatan Leyla Gülgüzel, eşinin geçirdiği beyin kanaması sonucu öldüğünü söyledi.

"İZMİR'E GİTTİM, KADIN SIĞINMA EVİNE YERLEŞTİRİLDİM"

Gülgüzel, eşinin ölümünden sonra babasının evine döndüğünü ancak, karşılaştığı sıkıntılar nedeniyle önce İzmir'e gittiğini belirterek, "Orada bir süre parklarda yaşadım. Daha sonra birilerinin önerisiyle kadın sığınma evine yerleştirildim." dedi. Buradan kendi imkanı ile otobüse binip, 6 ay önce Ankara'ya geldiğini belirten Leyla Gülgüzel, önce bir hastane bahçesinde kaldığını, çöpte bulduğu ekmeklerle karnını doyurduğunu anlattı.

"KUŞ YEMİ SATARAK HAYATTA KALMAYA ÇALIŞIYORUM"

Leyla Gülgüzel, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Daha sonra Kızılay Meydanı'ndaki Güven Park'ta kalmaya başladım. Üç gün bu parkta aç ve susuz kaldım. Açlığımı ve yerim olmadığını anlayanlar bana simit veriyordu. Daha sonra parkta seyyar satıcılık yapan bazı kişiler bana yardımcı olup, kuş yemi satmamı önerdi. Şimdi burada kuş yemi satarak ayakta durmaya çalışıyorum. Bana sahip çıkan insanlar, Mamak ilçesine bağlı Kayaş Mahallesi'nde bir depoda kalmamı sağladılar, şimdilik yalnız başıma bir kadın olarak burada kalıp, yaşam mücadelesi vermeye çalışıyorum."




Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hayatını Kuş Yemi Satarak Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement