Hayatlarında İlk Kez Uçağa Binip Ankara'ya Gittiler - Son Dakika
Güncel

Hayatlarında İlk Kez Uçağa Binip Ankara'ya Gittiler

Hayatlarında İlk Kez Uçağa Binip Ankara\'ya Gittiler

Samsun'da eğitim-öğretim gören 27 öğrenci, Rönesans Eğitim Vakfı desteğiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, hayatlarında ilk kez uçağa bindirilip Ankara’ya götürüldü.

22.04.2014 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da eğitim-öğretim gören 27 öğrenci, Rönesans Eğitim Vakfı desteğiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, hayatlarında ilk kez uçağa bindirilip Ankara'ya götürüldü.

Samsun'un Asarcık ilçesinde bulunan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda (YİBO) eğitim-öğretim gören ve daha il merkezini bile tanıma imkanı bulamayan 27 öğrenci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Ankara'ya götürüldü. Rönesans Eğitim Vakfı'nca Ankara'da konuk edilecek olan 27 öğrenci ve 2 öğretmen, Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nden 2 görevli eşliğinde ilk olarak otobüsle Samsun-Çarşamba Havalimanı'na götürüldü. YİBO'da eğitim gören 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri Rönesans Eğitim Vakfı'nın konuğu olacaklar ve iki gün boyunca hayatlarındaki birçok "ilki" yaşama fırsatı bulacaklar.

"Samsun'dan Gelen Küçük Temsilciler" projesi kapsamında gerçekleşen programda, çocuklar hayatlarında ilk kez Samsun-Çarşamba Havalimanı'nda uçağa binip, tarifeli uçakla Ankara'ya hareket etti. Toplumsal duyarlılık bilincini geliştirmek, kalıcı değerler oluşturabilmek ve daha nitelikli eğitimli nesiller yetiştirilmesine yönelik desteği temel amacı olarak benimseyen Rönesans Eğitim Vakfı desteğiyle çocuklar Anıtkabir'i görecekler.

Program hakkında bilgi veren Piazza Pazarlama ve Halkla İlişkiler Yöneticisi Deniz Canikli, 1 Asarcık'tan gelen öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle beraber Ankara'ya gidiyoruz. Çocuklar ilk defa uçağa binecekler ve ilk defa Ankara'ya gidecekler. İlk olarak Anıtkabir'e gideceğiz daha sonrasında Rönesans Holding'e gideceğiz. Burada vakfın yetkilileriyle buluşup 23 Nisan programımızı yapacağız" dedi.

Uçağa ilk kez binecek olmanın ve Ankara'ya ilk kez gidecek olmanın heyecanını yaşayan 5 sınıf öğrencisi 11 yaşında olan Merve Aktaş, Naide Çakır ve 7. sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Durmuş Olgaç, çok mutlu olduklarını söyleyerek, yetkililere teşekkür ettiler. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hayatlarında İlk Kez Uçağa Binip Ankara'ya Gittiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement