Hayatlarının Son Deminde Evlenen Yaşlı Çift, Mutluluğun Sırrını Anlattı - Son Dakika
Yerel

Hayatlarının Son Deminde Evlenen Yaşlı Çift, Mutluluğun Sırrını Anlattı

Hayatlarının Son Deminde Evlenen Yaşlı Çift, Mutluluğun Sırrını Anlattı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun nikahını kıydığı 89 yaşındaki Musa Kazım Kuzucu ile 76 yaşındaki Zekiye Kuzucu çifti Şahinbey Belediyesinin Evlilik Okulu eğitim seminerinde mutluluğun sırını anlattı.

03.06.2016 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun nikahını kıydığı 89 yaşındaki Musa Kazım Kuzucu ile 76 yaşındaki Zekiye Kuzucu çifti Şahinbey Belediyesinin Evlilik Okulu eğitim seminerinde mutluluğun sırını anlattı.

İlk eşinin vefatının ardından uzun süre evlenmeyen 89 yaşında Musa Kazım Kuzucu, bu yalnızlığını 76 yaşındaki Zekiye Kuzucu ile noktalamış ve nikahlarını da Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kıymıştı.

SABIR VE HOŞGÖRÜ

İkinci baharlarını yaşayan yaşlı çift, Şahinbey Belediyesinin Evlilik Okulu Eğitim Semineri projesinin konuğu oldular. Genç çiftlere evliliğin sırını anlatan Musa Kazım Kuzucu ve Zekiye Kuzucu gençlere tavsiyelerde bulundu. Musa Kazım Kuzucu, evlilik sürecinde yaşadıklarını ise "82 yaşında İstanbul'a gittim. Orada evlilik Programına katıldım. Programdan daha sonra beni aradılar. 52 yaşında bir çocuklu bir talibim olduğunu söylediler, hem genç hem de çocuklu olduğu içinben kabul etmedim. Ben kendime dert ortağı arıyordum, güzellik aramıyordum. Sonra Zekiye ile tanıştık ve evlendik. Evliliğin sırrı sabır ve hoşgörülüktür" diyerek anlattı. Zekiye Kuzucu ise kadınlara yönelik verdiği tavsiyelerde, "Eşinize saygıda hürmette kusur etmeyeceksiniz. Eşinizle sürekli kavga ederek aranızdaki saygı duvarını aşmayın. Siz saygı gösterirseniz, oda size saygı gösterecektir" dedi.

Genç çiftlere evlilik yolunda tavsiyelerde bulunan 89 yaşındaki Musa Kazım Kuzucu ile 76 yaşındaki Zekiye Kuzucu daha sonra kendileri için hazırlanan pastayı keserek birbirlerine ikram etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayatlarının Son Deminde Evlenen Yaşlı Çift, Mutluluğun Sırrını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement