'Hayatlı Evin Hayaleti' İlçe Turunda - Son Dakika
Güncel

'Hayatlı Evin Hayaleti' İlçe Turunda

\'Hayatlı Evin Hayaleti\' İlçe Turunda

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tiyatro ekibi, 'Hayatlı Evin Hayaleti' adlı trajikomik oyunu ile ilçe turlarına çıktı.

25.02.2016 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tiyatro ekibi 'Hayatlı Evin Hayaleti' adlı trajikomik oyunu ile ilçelerde de turneye çıkarak, tiyatro severlerle buluşmaya devam ediyor.

Hasan Ocakoğlu'nun yazdığı ve yönettiği, Şanlıurfa'da bir evde yaşanan trajikomik olayların konu edildiği 'Hayatlı Evin Hayaleti' oyunu, 14 kişilik oyuncu kadrosuyla Şanlıurfa'nın bütün ilçelerinde yaşayan tiyatro severler için sahne almaya devam ediyor.

Hayatlı Evin Hayaleti ile Siverek, Viranşehir, Suruç, Akçakale ve Bozova'da sahne alan Büyükşehir Belediyesi tiyatro ekibi, 7'den 70'e bütün vatandaşların beğenisi kazanıyor.

Sadece Şanlıurfa Merkez'de değil İlçelerde de tiyatro oyunlarını ücretsiz sahneleyen Büyükşehir Belediyesi, sanata verdiği destekle vatandaşların takdirini topluyor.

Bu tür Sosyal faaliyetlerden dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden İlçe sakinleri, bu tür çalışmaların devamını dileyerek, "Sergilenen oyundan dolayı teşekkür ediyoruz.

Şanlıurfa'nın eski yaşantısını ve kültürünü çok güzel bir şekilde anlatıyorlar. Bütün tiyatro severleri davet ediyoruz" dediler.

Öte yandan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi, Viranşehir'de düzenlediği gösterinin ardından, 1 Mart 2016 saat 19.00'da Hilvan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, 8 Mart 2016 saat 19.00'da Ceylanpınar TİGEM Sinema Salonu'nda, 15 Mart 2016 saat 19.00'da Harran İMKB Anadolu Lisesi'nde, 22 Mart 2016 saat 19.00'da Halfeti Gençlik Merkezi'nde ve son olarak 29 Mart 2016 saat 19.00'da Birecik Enver Nebiha Karaata Kültür Merkezi'nde halkı tiyatro ile buluşturacak.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel 'Hayatlı Evin Hayaleti' İlçe Turunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement