Haydar Baş: "Annelerimin Hakkını Yedirmem" - Son Dakika
Politika

Haydar Baş: "Annelerimin Hakkını Yedirmem"

Haydar Baş: "Annelerimin Hakkını Yedirmem"

Seçim çalışmalarına Avcılar’da devam eden BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş : “Annelerimin, Bacılarımın, Kadınların hakkını yedirmem” dedi.

06.06.2015 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim çalışmalarına Avcılar'da devam eden BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş : "Annelerimin, Bacılarımın, Kadınların hakkını yedirmem" dedi.

Kadınların evlerinde birer işçi olduğuna dikkat çeken Haydar Baş, "Annelerim, bacılarım yemek, ev bakımı, çamaşır, çocuk bakımı. Derken akşama kadar hiç durmadan çalışmaktadır. Biz Ev hanımlarını işçi statüsü verip maaşa bağlayacağız. Ailesine hizmet ediyor. Çamaşırını yıkıyor, yemeğini, ütüsünü yapıyor. Her türlü hizmeti görüyor. Bu işçi değil midir? Başkasının işletmesinde çalışırken işçi oluyor evinde çalışıyor işçi olmuyor. Devlet onu işçi statüsüne alacak. Allah nasip ederse ev hanımlarına 1.500 TL maaş vereceğiz" diye konuştu.

Devletin çocuklara da reşit olana kadar 250 TL maaş bağlayacağını söyleyen Baş, "Reşit olduktan sonra da 1000 TL vatandaşlık maaşı alacak. Doğum yapan annemize de 15 bin TL. ikramiye vereceğiz" şeklinde konuştu.

Haydar Baş, kendi iktidarı döneminde anne ve babaların çocukları olduğu için sevinebileceğini vurgulayarak, "Şimdi çocuk doğduğu zaman eyvah ne yapacağız diye düşünüyorlar. 'Derdimiz birken iki oldu, nasıl bakacağız, nasıl okutacağız/ diye düşünüyor. Böyle bir geçim standardı olabilir mi? Biz bunlara karşıyız" ifadelerini kullandı.

Kadınlardan sandıklara sahip çıkmalarını isteyen Baş, "Ev hanımlarının, annelerimizin, bacılarımızın hakkını kimseye yedirmeyeceğiz. Onlarda yarın sandık başında haklarına sahip çıksın, Oylarını son sıradaki Bağımsız Türkiye Partisine atsınlar" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Haydar Baş: 'Annelerimin Hakkını Yedirmem' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement