Haydar Baş: "Dinler Arası Diyalog, Hristiyanlaştırma Projesidir" - Son Dakika
Politika

Haydar Baş: "Dinler Arası Diyalog, Hristiyanlaştırma Projesidir"

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş, “Dinler arası diyalog adı altında Müslüman neslin Hristiyanlaştırılmasına müsaade etmeyiz” dedi.

18.05.2015 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş, "Dinler arası diyalog adı altında Müslüman neslin Hristiyanlaştırılmasına müsaade etmeyiz" dedi.

BTP İstanbul İl Başkanlığı'nın organize ettiği 19 Mayıs Gençlik Şöleni'nde konuşan Haydar Baş, "Dinlerarası diyalog ülkemizdeki gençlerimizi Hristiyanlaştırma projesidir. Buradan uyarıyoruz. Buna asla müsaade etmeyeceğiz. Bu yanlışı yapan zihniyetin biran önce bu yanlışından dönmesi ülkemiz ve gençliğimiz için hayırlı olacaktır. Ülkemizin parçalanmasına asla müsaade etmeyiz. Yıllardır dinler arası diyalog safsatası ile bu milletin kafasını bulandırmaya çalışan zihniyet İslam dünyasına karşı Haçlılar'ın piyonudur. Tek piyon olmayan parti Bağımsız Türkiye Partisi'dir" dedi.

"SAKIN BU SAFSATAYA İNANMAYIN"

Baş, "Bu nasıl bir diyalogdur ki İslam dünyası ile hiç diyalog yok. Bu diyalog İslam coğrafyasını karıştıran bir diyalogdur. Sakın bu safsataya inanmayın. Arap Baharı adı altında İslam dünyasında fitne çıkartanlara tam karşı olan tek partiyiz. BTP ekonomik refahın, milli birliktelik ve beraberliğin, onurlu dış politikanın adıdır" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Haydar Baş: 'Dinler Arası Diyalog, Hristiyanlaştırma Projesidir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • TUNA: DOĞRU SÖZE NE HACET 0 0 Yanıtla

Advertisement