Hayder Başkanı Köletavitoğlu'ndan Başbakan Erdoğan'a Destek - Son Dakika
Güncel

Hayder Başkanı Köletavitoğlu'ndan Başbakan Erdoğan'a Destek

Merkezi İstanbul’da bulunan Malatyalı Hayırsever Ermeniler Derneği (HAYDER) Başkanı Hosrof Köletavitoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 1915 olaylarına ilişkin mesajına destek vererek, “Bu topraklara bu yakışır. Çok mutlu olduk” dedi.

23.04.2014 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkezi İstanbul'da bulunan Malatyalı Hayırsever Ermeniler Derneği (HAYDER) Başkanı Hosrof Köletavitoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 1915 olaylarına ilişkin mesajına destek vererek, "Bu topraklara bu yakışır. Çok mutlu olduk" dedi.

İHA muhabirinin ulaştığı, İstanbul'da faaliyet gösteren Malatyalı Hayırsever Ermeniler Derneği (HAYDER) Başkanı Hosrof Köletavitoğlu, Başbakan Erdoğan'ın 1915 olayları ile ilgili mesajı için değerlendirmede bulunarak, mesaj için teşekkür etti.

Köletavitoğlu, "Çok mutlu olduk. Olması gereken bu. Bu toprağın dostluğuna yakışan bir mesaj. Bu topraklara böyle bir mesaj yakışır. Eğer bunu daha önceki başbakanlarımız yapsalardı şimdi çok çok daha ileride olurduk. Türkiye onlarca yıl daha ileride olurdu. Hayırlısı ile acılarımızı da, sevinçlerimizi de birlikte yaşayacağız bir hayatı birlikte kuracağız. Çünkü böyle bir yaşamı hak ediyoruz. Atalarımızın dostluğunu, yarınlarımıza, çocuklarımıza ve torunlarımıza aktarmamız lazım. Başbakan bu konuda çok önemli bir adım attı. Şahsen ben Başbakanımıza teşekkürlerimi iletiyorum" ifadelerini kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hayder Başkanı Köletavitoğlu'ndan Başbakan Erdoğan'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement