Hayırsever Gencer'den Korkuteli'ne Cami - Son Dakika
Yerel

Hayırsever Gencer'den Korkuteli'ne Cami

Hayırsever Gencer\'den Korkuteli\'ne Cami

Korkuteli hayırseverlerinden Şakir Gencer, babası Mustafa Gencer adına Korkuteli Tavşan tepe mevkine cami çalışmalarına başladı.

05.07.2015 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Korkuteli hayırseverlerinden Şakir Gencer, babası Mustafa Gencer adına Korkuteli Tavşan tepe mevkine cami çalışmalarına başladı.

Korkuteli'nin en büyük camilerinden birini yapmayı planladıklarını belirten hayırsever iş adamı Şakir Gencer, yapılacak olan caminin 2 katlı, geniş avlulu ve Osmanlı mimarisinden izler taşıyacağını belirtti.

Camide açık ve kapalı alanda 3 bin kişinin namaz kılabileceğini kaydeden Gencer, kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı katlar olacağını kaydetti.

Gencer, "Bugüne kadar bölge halkının eğitimine katkıda bulunmak için okul ve yurtlar yaptırıyoruz. Bizde Eğitime destek olmak için çalışıyoruz. Bunun yanında hemşehrilerimizin dini vecibelerini rahatça yerine getirebilmesini çok önemsiyoruz, bunun için cami yaptırmaya karar verdik. Böyle bir hayra vesile olduğumuz için çok mutluyuz. Osmanlı mimarisinden izler taşıyacak olan cami ilçenin en büyük camilerinden olacak. Ömrümüz oldukça da kazandıklarımızı yöre halkına hizmet etmek için kullanmaya devam edeceğiz. Bundan sonra da Allah nasip kısmet ederse eğitime desteğim sürecek" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayırsever Gencer'den Korkuteli'ne Cami - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement