Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin'den Bozok Üniversitesi Rektörü Karacabey'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin'den Bozok Üniversitesi Rektörü Karacabey'e Ziyaret

Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin\'den Bozok Üniversitesi Rektörü Karacabey\'e Ziyaret

Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin beraberinde Kraft Torba Fabrikası Genel Müdürü Recep Şakı ile birlikte Bozok Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Salih Karacabey’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

15.06.2015 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin beraberinde Kraft Torba Fabrikası Genel Müdürü Recep Şakı ile birlikte Bozok Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Salih Karacabey'i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaretlerinden dolayı Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin'e teşekkür eden Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, üniversiteye hayırsever iş adamlarının desteği ve katkısının çok önemli olduğunu belirterek, üniversitelerin kendi varlığı ile büyüyen bir müesseseler olmadığını, her zaman hayır severlerin desteği ve katkısına ihtiyaçlarının bulunduğunu söyledi.

Yozgat halkının başta hayırsever iş adamımız Bilal Şahin bey gibi iş adamlarının gösterdikleri teveccüh ve desteklerinin Bozok Üniversitesi için çok önemli olduğunu vurgulayan Rektör Karacabey, "Bu teveccühün bundan sonra da devam edeceğini düşünüyorum. Arzumuz üniversitemizi öncelikle ülkemizdeki üniversiteler arasında belli bir noktaya kadar getirmek ve Türkiye içerisinde bilimsel çalışmaları ile başarısını ispat etmiş bir üniversite haline getirmektir. İkincisi üniversitemizi öğrenci sayısı itibariyle büyütmektir. Yozgat'ın üniversite konusunda geç kalmışlığı söz konusu buna rağmen 2006 yılında kanun ile kurulan üniversitemiz daha hızlı büyümesi, hızlı büyürken gerçekten sağlam temeller üzerinde büyümesi esastır. Rektörlük olarak elimizden geleni yapacağız. Bunu yaparken de şehrimizin katkısına önemli ölçüde ihtiyacımız var. Şehrimizin içerisinde özellikle hayırsever iş adamlarımızın desteği ve katkısı bizim açımızdan çok önemli. Çünkü üniversite kendi varlığı ile büyüyen bir müessese değildir. Bulunduğu şehrin önemli katkıları üniversitemizin sağlıklı büyümesi ve şehir ile iletişiminin güzel olması açısından son derece önemlidir. Yozgat'ta bunun sağlanacağına inanıyorum. Üniversite yönetimi ile şehir yönetiminin ve şehrimizdeki iş adamlarımızın hatta Yozgat dışında yaşayan Yozgatlı iş adamlarımızın da bu kuruma katkılarının olacağına inanıyorum. Bu katılar içerisinde Bilal Şahin beyin geçmişten beri üniversitemize önemli katkısı vardır. Özellikle yaptırdığı ilahiyat fakültesi ve camisi ve diğer katkıları ile önemli katkılara olan bir iş adamımızdır. Bu katkılarının devam edeceğine inanıyor ve kendisine çok teşekkür ediyorum. Şehrimize de inşallah güzel ve hayırlı hizmetler yapacağımıza inanıyorum" dedi.

Rektör Karacabey'e görevinde başarılar dileyen Hayırsever İş Adamı Şahin, "Bilal Şahin İlahiyat Fakültesi dekanının Bozok Üniversitesi Rektör olması bizi fazlasıyla mutlu etmiştir. İşlerinde görevinde başarılar diliyorum. Yozgat için büyük bir kazançtır. Kendisine görevinde başarılar diliyorum. İnşallah bizimde imkanlarımız ölçüsünde üniversitemize desteklerimiz sürecek" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin'den Bozok Üniversitesi Rektörü Karacabey'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement