Hayırsever İş Adamından Anlamlı Bağış - Son Dakika
Yerel

Hayırsever İş Adamından Anlamlı Bağış

Hayırsever İş Adamından Anlamlı Bağış

İstanbullu hayırsever bir işadamı tarafından gönderilen biri akülü olmak üzere 5 adet tekerlekli sandalye, ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere Akçakoca Sakatlar Derneği’ne teslim edildi.

11.08.2016 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbullu hayırsever bir işadamı tarafından gönderilen biri akülü olmak üzere 5 adet tekerlekli sandalye, ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere Akçakoca Sakatlar Derneği'ne teslim edildi.

İstanbullu bir iş adamı Akçakoca'da anlamlı bir bağış yaptı. biri akülü olmak üzere 5 adet tekerlekli sandalyeye sakatlar derneğine teslim etti. Akçakoca Sakatlar Derneği Başkanı Emin Belli, kaymakamlık ve belediyenin yaptıkları yardımların ardından gönüllü iş adamları tarafından yapılan bağışlarla ihtiyaç duydukları tekerlekli sandalyelerin tamamına yakınının karşılandığını söyledi. İhtiyaç sahibi birkaç dernek üyesinin kaldığını belirten Başkan Belli, toplumsal duyarlılığın bu denli yüksek olduğu ülkemizde, kısa süre içinde bu araçların da temin edileceğine inandığını sözlerine ekledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ali Direk de yaptığı açıklamada, belediye olarak her daim engelli vatandaşların sorunlarıyla ilgilendiklerini ve yanlarında olduklarını, derneğin talebi doğrultusunda her zaman ücretsiz stant temin ettiklerini, bunun yanı sıra engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştıracak rampaların ve görme engelliler için sarı şeritlerin sürekli yenilendiği ifade etti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayırsever İş Adamından Anlamlı Bağış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement