Hayırseverden Eğitime Destek - Son Dakika
Güncel

Hayırseverden Eğitime Destek

Denizlili Hayırsever Mehmet Akman, eğitime 500 bin liralık katkı sağladı.

10.02.2016 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizlili Hayırsever Mehmet Akman, eğitime 500 bin liralık katkı sağladı.

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, valilik binasında düzenlenen protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, Denizli'nin hayırseverlik konusunda örnek bir kent olduğunu belirterek Mehmet Akman ve eşi Eşe Akman'ın eğitime 500 bin liralık destek verdiğini söyledi. Kocaetepe, hayırseverlerin 1999 yılında Merkezefendi ilçesindeki yaptırılan 23 Nisan Anaokulu'nun isim hakkını devraldığını ve okulun yeni isminin 23 Nisan Mehmet-Eşe Akman Anaokulu olarak değiştirildiğini bildirdi.

Denizli'de eğitim gören çocukların başarılarının kalıcı olması için okulların fiziki yapılarının iyileştirme çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade eden Kocatepe, "Şu anda 50 ila 70 öğrenci mevcudu olan ve fiziki bakımdan da yetersiz sınıf ve okullarımız var. Bunları yenilememiz ve modernize etmemiz gerekiyor. Dolayısıyla hem genel bütçe imkanlarını hem de hayırseverimizin katkılarını bir araya getirerek bu eğitim öğretim yuvalarımızı çağdaş hale getirmeye çaba gösteriyoruz." Hayırsever İşadamı Mehmet Akman ise eğitime verdikleri desteğin hayırlı olmasını dileyerek, "Allah hayrımızı kabul etsin. Okulumuzda vatanımıza hayırlı çocuklar yetişsin" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Kocaetepe, Hayırsever Mehmet Akman ile İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, okulun isim değişikliği protokolünü imzaladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hayırseverden Eğitime Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement