Haymana, Aso'dan Yatırım İstedi - Son Dakika
Yerel

Haymana, Aso'dan Yatırım İstedi

Haymana Ticaret Borsası Başkanı Servet Özer, yatırımcıları Haymana’ya davet etti.

28.11.2015 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haymana Ticaret Borsası Başkanı Servet Özer, yatırımcıları Haymana'ya davet etti.

Ankara Sanayi Odası (ASO) Haymana İlçesinde Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı düzenledi. Grannos Termal Otel'de 3 ayrı oturum halinde gerçekleşen toplantı açılış konuşmasını Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir yaptı. Özdebir konuşmasında, "Sistem düzenlenmesi ve reformlar yapılmalı. Mesleki eğtime önem verilmeli, asgari ücretin yüzde 30'un artması iş adamlarını çok zorlayacak. Bu konuda bir düzenleme yapılmalı. Asgari ücret artığı zaman, yıllık vergimiz artıyor. Kıdem tazminatlarımız artıyor. Bunun olması da sanayici zor durumda bırakıyor" dedi.

Haymana'nın iş konusunda açık bir şehir haline geldiğini belirten, Haymana Ticaret Borsası Başkanı Servet Özer, yatırımcıları Haymana'ya davet etti.

Haymana Ticaret Odası Başkanı Ercan Özkan ise burada yaptığı konuşma da, Kültür, tarih, sağlık olarak Haymana önemli bir ilçe, eskiden yollarımızı bahane ediyorlardı. Şimdi yollarımız yapılıyor. yatırımlarınızı bekliyoruz" ifadelerinde bulundu.

Haymana Kaymakamı Turan Erdoğan ise, Haymana'nın tarihi, termal suyu ve tarımının önemine değindi. Yatırımcıların buraya gelmesini belirtti. Erdoğan, "Osmanlı Haymana'da kuruldu. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasıda doğmasıda bu ilçede gerçekleşmiştir. Suyu ise Fransa'nın Vichy Kaplıcalarından sonra en önemli sudur. Burası şifanın merkezidir"diye konuştu.

Sanayici iş adamları Haymana'ya yatırım konusunda çalışma yapacaklarını belirtiler. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Haymana, Aso'dan Yatırım İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement