Haymana'da 2. Bahar Şenliği Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Haymana'da 2. Bahar Şenliği Düzenlendi

Ankara’nın Haymana ilçesine bağlı Karapınar köyünde ’’2.Bahar Şenliği ve Yağmur Duası Programı" düzenlendi.

31.05.2016 01:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Haymana ilçesine bağlı Karapınar köyünde "2.Bahar Şenliği ve Yağmur Duası Programı" düzenlendi.

Haymana Karapınarlılar Derneği ve Karapınar Mahalle Muhtarlığı bu yıl ikincisi düzenlenen Bahar Şenliği ve Yağmur Duası Programı'nı gerçekleştirdi. Programa, Haymana Kaymakamı Turan Erdoğan, Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, Haymana Garnizon Komutanı Ömer Seyhan, Polatlı Belediye Başkan Vekili Eşref Yücel, Haymana Müftüsü Ahmet Danışman, Oda Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Festival havasında geçen şenlikte açıklama yapan Karapınar Mahalle Muhtarı Celal Başaran, '"Bugün civar köylerimiz ile beraber bin kişiye yakın hemşerimiz ile birlikte yağmur duası programı ve bahar şenliğimizin ikincisini düzenliyoruz. Burada köylülerimiz ile birlikte mezarlıklarımızı ziyaret ettik ve şükür namazımızı idrak ettik. Bu sene rahmet iyi yağdı. Elhamdülillah ekinlerimiz çok şükür verimli olacak. Bunun yanında şenlikte insanlar birbirleriyle kaynaştılar ve sohbet etme imkanı buldular" diye konuştu.

Duaların kabul olmasını dileyen Polatlı Belediyesi Başkanvekili Eşref Yücel, "İnşallah dualarımız kabul olur, ürünlerimize, topraklarımıza bolluk, bereket gelir" ifadelerini kullandı. (HK- - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Haymana'da 2. Bahar Şenliği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement