Haymana'da Muhtarlar Derneği Kongresi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Haymana'da Muhtarlar Derneği Kongresi Yapıldı

Haymana\'da Muhtarlar Derneği Kongresi Yapıldı

Haymana Muhtarlar Derneği 4. Olağan Genel Kurulu’nda tek liste ile seçime giren mevcut başkan Abdülkadir Beşkaya, yeniden seçildi.

17.11.2015 22:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haymana Muhtarlar Derneği 4. Olağan Genel Kurulu'nda tek liste ile seçime giren mevcut başkan Abdülkadir Beşkaya, yeniden seçildi.

Haymana Öğretmen Evi toplantı Salonu'nda yapılan genel kurula, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Toplantı öncesi vatandaşlar, derneğin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgilendirildi.

Kongrede konuşma yapan Haymana Muhtarlar Derneği Başkanı Abdülkadir Beşkaya, "Dernek olarak Haymana'mıza ve halkımıza en güzel şekilde hizmet etmek istiyoruz. Mahalle muhtarları ve köy muhtarlarımız ile her zaman vatandaşların sorunlarını tartışıyor, çözüm üretmeye çalışıyoruz. Yeni Türkiye bugün muhtarların önemini daha iyi anlatıyor. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde burada bulunan muhtarlarımız ile ortak noktamızın Haymana menfaati olduğunu her defasında vurguladık. Sizlerin taleplerini yine bu ekip ile gerekli mercilere iletmeye en iyi şekilde devam edeceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde, mevcut başkan Abdülkadir Beşkaya güven tazeledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Haymana'da Muhtarlar Derneği Kongresi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement