Haymana'da Şehitler İçin Mevlid Programı Düzenlenecek - Son Dakika
Güncel

Haymana'da Şehitler İçin Mevlid Programı Düzenlenecek

Haymana\'da Şehitler İçin Mevlid Programı Düzenlenecek

Haymana Kaymakamlığı ve Haymana Muhtarlar Derneği tarafından Çarşamba günü Merkez ve köyler olmak üzere toplam 96 camide, Şehitler ve Birlik Beraberlik için Mevlid okutulacak.

29.08.2016 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haymana Muhtarlar Derneği tarafından organize edilen, "Şehitler ve Birlik Beraberlik" Mevlid programı Çarşamba günü öğle namazına müteakiben eş zamanlı olarak toplamda 96 camii de başlayacak.

Haymana Muhtarlar Derneği Başkanı Abdülkadir Başkaya mevlid programı ile ilgili yaptığı açıklama da, "Bizler Haymana Muhtarları olarak, hem darbe şehitlerini hem de hayatını bu vatan için kaybetmiş tüm şehitlerimiz için tüm camilerimizde mevlid programı düzenleyeceğiz. Burada ki asıl amacımız birlik ve beraberliktir. Türkiye Cumhuriyeti'nin temel değerlerine, kurumlarımıza, hükumete yada milletimize karşı yapılan her türlü darbe yada saldırıya karşıyız. 15 Temmuz akşamı uçaklardan ve tanklardan atılan bombalar, hainlerin silahlarından çıkan mermilerle şehit olan vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.Bu saldırıyı gerçekleştiren hainleri lanetliyor, ülkemize ve milletimize karşı bir daha böyle bir saldırının gerçekleşmemesini temenni ediyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Haymana'da Şehitler İçin Mevlid Programı Düzenlenecek - Son Dakika

  • İstanbul Valiliği: Gökgürültülü Sağanak Yağışa Karşı Dikkatli Olunmalı
    20:29 İstanbul Valiliği: Gökgürültülü Sağanak Yağışa Karşı Dikkatli Olunmalı

    İstanbul Valiliği, bu gece saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini bildirerek, sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu. Meteorolojiye göre, İstanbul'da bu gece saatlerinden itibaren beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

  • 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma
    20:28 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma

    31 Mart yerel seçimlerinde oy vermek için Ömer Keçecigil Okuluna giden askeri ve polis personellerine 'Konuş, sen nerelisin?' diyen DEM Partili Süleyman Salğucak, seçim kanuna muhalefet suçundan dolayı Şırnak İl Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alındı. Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı, Salğucak hakkında 'Seçim kanununa muhalefet' ve 'Seçmenin oy kullanmasını engelleme' iddialarıyla ilgili soruşturma açtı.


Advertisement