Haymana Esnafına Seminer Verilecek - Son Dakika
Yerel

Haymana Esnafına Seminer Verilecek

Haymana Esnafına Seminer Verilecek

Haymana Halk Eğitimi Merkezi tarafından, ilçe esnafına yönelik müşteri ilişkileri, davranış biçimleri ve vitrin düzenlemeleri ile ilgili eğitim semineri verilecek.

05.09.2014 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haymana Halk Eğitimi Merkezi tarafından, ilçe esnafına yönelik müşteri ilişkileri, davranış biçimleri ve vitrin düzenlemeleri ile ilgili eğitim semineri verilecek.

Haymana Kaymakamlığı, Haymana Belediyesi ve bazı sivil toplum örgütlerinin işbirliğinde yapılacak seminerde, psikologlar tarafından tüm meslek gruplarına; müşteri ilişkileri, davranış biçimleri, konuşma üslubu, iş yeri vitrinleri ve esnaflık ahlakı hakkında bilgiler verecek.

Müracaatlar hafta başından itibaren Haymana Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne yapılacak. 15 Eylül 2014 tarihinde başlayacak olan eğitim semineri bir hafta sürecek ve eğitimin sonunda katılımcılara sertifika verilecek.

Kaymakam Turan Erdoğan, yaptığı açıklamada, Haymana'nın önemli bir turizm ilçesi olduğunu belirterek, "Memleketimize gelen misafirlerimize yönelik esnaflarımızın tutum ve davranışları, hoşgörü ile bakışı önem teşkil etmektedir. Bu anlamda tüm esnaflarımızın böyle bir eğitime ihtiyacı var. Turizm herşeyden önce insan merkezli çalışıyor. İnsanlarımız ne kadar iyi olursa, ilçemiz de o kadar iyi, ekonomik ve refah seviyesi yükselen bir ilçe olacaktır" dedi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Haymana Esnafına Seminer Verilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement